FI | SV | EN

Hybridikouluttaja ja hybriditilaisuudet

Koulutuksessa keskitytään laadukkaiden hybridikoulutusten suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Valmennuksen keskeiset tavoitteet

 • Tarjota osallistujille monipuolinen ja käytännönläheinen pohja erityyppisten hybridikoulutusten suunnitteluun ja toteuttamiseen. Näissä tulee huomioida sekä lähikoulutuksen että reaaliaikaisten verkkokoulutusten keskeiset ominaisuudet.
 • Tukea laadukasta oppimista ja konstruktivisesti linjakasta suunnittelua erilaisten hybridikoulutusten suunnittelussa ja toteutuksessa.
 • Antaa tukea ja teknisiä näkökulmia sekä välineitä erilaisten hybridikoulutusten ja -tilaisuuksien toteuttamiseen huomioiden asiakaan mahdollisuudet ja rajoitteet.

Hybridikoulutuksia voidaan järjestää eri tavalla. Toteutustavassa tulee huomioida tilanteen luonne ja tavoitteet sekä tekniset mahdollisuudet.

Keskeisiä sisältöjä

 1. Hybridikoulutuksen lähtökohdat
 2. Hybridikoulutuksen suunittelu 
 3. Osallistaminen, aktivointi ja ohjaus hybrikoulutuksissa
 4. Suunnitelmat ja hyvät käytänteet hybridikoulutuksissa
 5. Toteutusten reflektointia ja jatkokehittäminen

Toteutus

 • Yhteissuunnittelua asiakkaan kanssa, jossa tarkennetaan vielä valmennuksen tavoitteet, sisällöt ja toteutus. Tekniikan tarkistaminen paikanpäällä ennen toteutuksen alkamista. Suunnittelua asiakkaan kanssa myös pitkin toteutusprosessia.
 • Osallistujien oppimis- ja kehittämistarvekysely ennen koulutuksen alkua.
 • Eri materiaaleja aina aloittelijasta edistyneempiin oppijoihin.
 • Neljä 3,5 tunnin hybridikoulutus/-valmennusjaksoa, joissa paneudutaan mm. hybridikoulutusten ja -tilaisuuksien luonteeseen, suunnitteluun ja rakenteisiin, ryhmien ohjaukseen ja osallistamiseen, oppimistilanteiden ohjaukseen ja fasilitointiin, teknisiin mahdollisuuksiin ja joihinkin sosiaalisen median välineisiin osallistujien tarpeiden mukaan.
 • Yksi 2 h päätösjakso, jossa reflektoidaan toteutettuja koulutuksia ja mietitään niiden vahvuuksia sekä jatkokehittämistä.

Tilaa koulutus

Sisältöjä ja toteutusta voidaan räätälöidä tilaajan tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilöt

Vastaavia koulutuksia

Ajankohtaista

Digitaidot varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa – miksi niihin olisi hyvä panostaa?
Digitaalisuus ja erilaisten uusien teknologioiden käyttö on lisääntynyt yhteiskunnassa viimeisten vuosien aikana hyvin nopeasti. Kännykät […]
Farmasian erikoistumiskoulutukset 2024: haku on käynnistynyt
Haku syksyllä 2024 alkaviin farmasian erikoistumiskoulutuksiin käynnistyi 14. helmikuuta. Farmasian erikoistumiskoulutukset on tarkoitettu proviisoreille ja […]
Mindfulness tuo ohjaukseen syvyyttä ja varmuutta
Mindfulnessin tutkimus on tarjonnut viime vuosina uutta jäsentynyttä tietoa siitä, minkälaisia keinoja meillä on käsitellä […]