Strateginen viestintä ja sisäinen viestintä

Strateginen viestintä tukee liiketoimintaa ja on tärkeää tulosten saavuttamiseksi. Vaikuttava organisaatioviestintä on pitkäjänteistä, tavoitteellista ja innostavaa. Työyhteisöjen sisäisessä viestinnässä on tyypillisesti haasteita, joiden ratkomiseen kannattaa panostaa. Tilauskoulutustemme avulla kehität organisaationne strategista ja sisäistä viestintää.

Asiakastarinat

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilöt

Minna Ristimäki
etunimi.sukunimi@hyplus.fi

Tutustu myös avoimiin koulutuksiin

Asiakaskohtaiset tilauskoulutus- ja kehittämisratkaisut antavat organisaatiolle parhaat valmiudet menestyä. Ryhmille räätälöitävien täydennyskoulutusten sisältö, taso, toteutus ja laajuus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa siten, että asetetut tavoitteet saavutetaan mahdollisimman tehokkaasti ja vaikuttavasti.