Digitaalinen viestintä ja sosiaalinen media

Digitaalinen viestintä koskee kaikkia organisaatiossa. Sosiaalisen median myötä yhä useampi viestii suoraan organisaation ulkoisilla rajapinnoilla. Myös asiantuntijatehtävissä toimivat tarvitsevat työssään vahvaa digitaalisen viestinnän ja sosiaalisen median osaamista. Tilauskoulutustemme avulla kehität organisaationne digitaalista viestintää monipuolisesti.

Asiakastarinat

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilöt

Tutustu myös avoimiin koulutuksiin

Asiakaskohtaiset tilauskoulutus- ja kehittämisratkaisut antavat organisaatiolle parhaat valmiudet menestyä. Ryhmille räätälöitävien täydennyskoulutusten sisältö, taso, toteutus ja laajuus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa siten, että asetetut tavoitteet saavutetaan mahdollisimman tehokkaasti ja vaikuttavasti.