Työ tekijäänsä opettaa, sanotaan. Aina se ei kuitenkaan riitä. Työelämä ja sen asettamat vaatimukset muuttuvat kovaa vauhtia. Pysyttele siis askelen edellä.

Kyllä, haluan lisää tietoa näistä aloista!

Merkitse sinua kiinnostavat koulutusalat, täytä yhteystietosi ja lähetä. Saat noin kerran kuukaudessa uutiskirjeen, johon on koottu tuoreinta täsmätietoa oman alasi koulutuksista ja ilmiöistä.

Tähdellä (*) merkityt tiedot ovat pakollisia.

 


Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt antamiesi tietojen tallentamisen HY+markkinointirekisteriin (Rekisteriseloste). Käsittelemme tietojasi turvallisesti, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Tutustu yleisiin tietosuojakäytäntöihimme. Mikäli et enää jossain vaiheessa halua meiltä postia, voit milloin tahansa perua tilauksesi uutiskirjeemme lopussa olevaa linkkiä käyttämällä.

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!