Häiriö sivustolla

Verkkosivuillamme on häiriö, jonka takia ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiin ei välttämättä toimi. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriötä!

Mind-Body Bridging Coaching – johdanto 6.2.2023

Monimutkaistuva ja epävarma maailma vaatii meiltä kykyä johtaa itseämme, vastata ympäristön haasteisiin joustavasti ja löytää uusia näkökulmia, jotka eivät löydy väkisin. Kun mieli on levossa, voimavaramme ovat paremmin käytettävissä ja on helpompi rakentaa parempaa ja tiedostavampaa toimintaa.

6.2.2023

Toteutustapa
Monimuoto
Verkossa Zoomin avulla.
375  (+alv/vat 24%)
(yht. 465 )

Haluatko vahvistaa henkisiä lihaksiasi ja mielenrauhaasi? Millaista on ajatella, tehdä päätöksiä ja toimia paineen sijasta mielenrauhasta ja läsnäolosta käsin? Tule 6.2.2023 klo 16.30-19.30 mukaan kolmen tunnin valmennukseen!

Valmennuksessa opit perusteita neurotieteelliseen tutkimukseen pohjautuvasta ja käytännönläheisestä Mind-Body Bridging (MBB) -menetelmästä, jonka voit viedä heti arkeesi. Monet johtajat, esihenkilöt ja asiantuntijat ovat jo ottaneet sen arjessa käyttöönsä.

Coachingissa ja työnohjauksessa MBB on tehokas lähestymistapa yksilöiden, ryhmien ja tiimien kanssa. Menetelmä vahvistaa tietoisuutta omista rajoittavista ja stressiä aiheuttavista ajatusmalleista sekä kehittää resilienssiä.

Valmennuksen aikana opit:

• mitä MBB on pähkinänkuoressa
  • miten stressi syntyy
  • miten pääset stressitilasta levolliseen läsnäoloon
  • konkreettisia harjoituksia.

Tämä valmennus toimii myös johdatuksen laajempaan Mind-Body Bridging Coaching -valmennusohjelmaan, joka tarjoaa coacheille, työnohjaajille, HR:lle, henkilöstön kehittäjille ja esihenkilöille välineitä henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalin esille saamiseen ja vapauttamiseen.

Johdantojakso toteutetaan verkossa Zoom-etäyhteyden välityksellä.

Valmennusohjelman vetäjät Keijo Halinen ja Sari Vuohtoniemi kertovat blogissa, mitä Mind-Body Bridging on ja miten se auttaa selviämään stressaavistakin tilanteista: Mind-Body Bridging – resilienssiä mielenrauhasta käsin

KENELLE

Johdantojakso on avoin kaikille menetelmästä kiinnostuneille.
Valmennuskokonaisuus sopii coacheille sekä coachingin perustaidot omaaville työnohjaajille ja henkilöstön kehittäjille. Valmennus soveltuu hyvin myös esihenkilöille, jotka ovat kiinnostuneita coachingista ja  haluavat vahvistaa läsnäolevan vuorovaikutuksen taitojaan.

VALMENTAJAT

Valmennuksen vetävät Keijo Halinen (Florire Oy) ja Sari Vuohtoniemi (True Potential Oy). He ovat kokeneita johtajuuden kehittäjiä, coacheja ja coaching-taitojen valmentajia, jotka ovat käyttäneet menetelmää jo satojen johtajien ja asiantuntijoiden kanssa kymmenissä yrityksissä kansainvälisesti sekä julkisissa organisaatioissa.

Keijo Halisella on 35 vuoden kokemus coachingista sekä johtajien ja johtoryhmien valmentamisesta yli 20 maassa lukuisilla eri teollisuuden aloilla ja julkishallinnossa.  Hänellä on laaja kokemus yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden johdon tukemisesta muutosprosesseissa. Halinen on Florire Oy:n toimitusjohtaja ja koulutukseltaan sekä ekonomi että M.Sc. in Management. Hän on myös Integral Master CoachTM, Professional Certified Coach (PCC ICF), sertifioitu Human Element ja Radical Collaboration -valmentaja, enneagrammiohjaaja ETNT, sertifioitu Mind-Body Bridging -terapeutti ja Certified Mind-Body Bridging Practitioner (Utah State University).

Sari Vuohtoniemi on johdon ja johtoryhmien coach sekä johtajuuden ja coaching-taitojen kehittäjä True Potentialista. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus johtajuuden ja johtotiimien kehittämisestä Suomessa ja kansainvälisesti eri toimialojen yrityksissä ja julkishallinnon organisaatioissa. Hän on koulutukseltaan YTM, sosiaalipsykologi, tradenomi ja on parhaillaan psykologian tohtoriopiskelija Jyväskylän yliopistossa (väitöskirja coachingista). Vuohtoniemellä on lukuisia sertifiointeja, mm. ICF Master Certified Coach (MCC), Johdon ja esimiesten työnohjaaja ja Sertifioitu Mind-Body Bridging Coach, ETNT Enneagrammiohjaaja, Workplace Big Five, Everything DiSC, EQ-I 2.0. Hän on kirjoittanut luvun Coaching Science Practitioner Handbookiin ja toimii Co-Leadina globaalissa ICF:n Coaching Science Community of Practicessa.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

6.2.2023

375  (+alv/vat 24%)
(yht. 465 )

Ilmoittaudu viimeistään 23.1.2023

Saman sisältöinen johdanto toteutetaan myös 21.11.2022 klo 16.30-19.30 ja 9.12.2022 klo 9-12

Tutustu Mind-Body Bridging Coaching -valmennusohjelman kokonaisuuteen
Sari Laurila
sari.laurila@hyplus.fi
Vera Rahkonen
vera.rahkonen@hyplus.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin

Häiriö sivustolla