FI | SV | EN

Farmasian erikoistumiskoulutukset

Farmaseuteille ja proviisoreille suunnatut farmasian erikoistumiskoulutukset tarjoavat erinomaisen väylän oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Valittavana on joko Apteekki- ja sairaalafarmasian erikoistumiskoulutus tai Teollisuusfarmasian erikoistumiskoulutus. Erikoistumiskoulutus on koulutusmuoto, joka uudistaa ja täydentää perinteistä täydennyskoulutusta ja tarjoaa ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistävää osaamista jo työelämässä toimineille farmasian ammattilaisille.

Ajankohta

7.9.2023–31.5.2027

Toteutustapa
Monimuoto
Paikka
Helsinki

Farmaseuteille ja proviisoreille suunnatut farmasian erikoistumiskoulutukset starttaavat jälleen syksyllä 2023. Hakuaika syksyn ryhmiin on 13.2.–28.4.2023.  

Opintojen avulla voit syventää asiantuntijuuttasi joko apteekki- ja sairaalafarmasian tai teollisuusfarmasian alueella.

Apteekki- ja sairaalafarmasian erikoistumiskoulutus järjestetään Helsingin ja Itä-Suomen yliopiston yhteistyönä – voit siis hakea opiskelemaan sinua lähempänä olevaan yliopistoon. Teollisuusfarmasian erikoistumiskoulutuksen järjestää Helsingin yliopisto.

Opintojen laajuus on proviisoreille 60 opintopistettä ja tavoitteellinen suoritusaika neljä vuotta. Farmaseuteille opintojen laajuus on 40 opintopistettä ja tavoitteellinen suoritusaika kolme vuotta.

Opinnot on suunniteltu työn ohella tehtäviksi. Yhteisten opintojen lisäksi voit rakentaa opinnot sinua kiinnostavien aiheiden kokonaisuudeksi valinnaisten opintojen avulla. Lisäksi pääset kokeilemaan opittua käytäntöön tai kehittämään kokonaan uusia käytäntöjä projektityön avulla.

Erikoistumiskoulutus sopii esimerkiksi apteekkariksi aikovalle, kliinisestä farmasiasta ja lääkitysturvallisuudesta kiinnostuneelle, moniammatillista yhteistyötä rakentavalle, QP-pätevyydestä kiinnostuneelle tai lääketeollisuuden asiantuntijatehtäviin tähtäävälle. Tutustu sisältöihin tarkemmin täällä.

Anmälan
Ajankohta

7.9.2023–31.5.2027

!

Hakuaika: 13.2.–28.4.2023. 

Erikoistumiskoulutuksen hinta on proviisoreille 6000 euroa ja farmaseuteille 4000 euroa. Maksu suoritetaan erissä lukukausittain opintojen tavoitteellisen suoritusajan aikana.

Lisätietoja tämän linkin kautta
Ota yhteyttä
Kirsi Lindqvist
+358 50 588 0750
kirsi.lindqvist@hyplus.fi
Vera Rahkonen
+358 50 594 9800
vera.rahkonen@hyplus.fi
Tutustu myös näihin
Ajankohtaista