string(0) ""
string(252) " SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS wp_posts.ID FROM wp_posts WHERE 1=1 AND wp_posts.post_type = 'netsuite_kurssi' AND ((wp_posts.post_status = 'publish')) ORDER BY wp_posts.menu_order, wp_posts.post_title ASC LIMIT 0, 10 " Someanalytiikka ja hakukoneoptimointi viestijän työssä

Kirjoitatko työssäsi sisältöjä verkkoon? Jotta lukijat löytäisivät tekstisi netin sisältömassasta, sujuvat kirjoitustaidot eivät yksinomaan riitä. Lisäksi tarvitaan hakukoneoptimoinnin ja someanalytiikan perusteiden ymmärrystä. Tule mukaan oppimaan Google Analyticsin ja Google Adsin peruskäyttöä ja kuulemaan, mitä hyötyä webanalytiikasta ja someanalytiikasta on sinun työssäsi. Koulutus on suunnattu viestijöille ja muille aiheesta kiinnostuneille. 

Työyhteisösovittelun Diploma 2023

Toimiva kanssakäyminen työpaikalla tuo työniloa, edistää työtehoa ja lisää tuottavuutta. Valitettavasti se rapautuu helposti henkilökemiaongelmien ja ristiriitojen yhteydessä, mitkä aiheuttavat työpahoinvointia ja tehokkaan työajan menetyksiä. Ratkaisuna tähän yksilöitä vakavasti kuormittavaan ja hyvin yleiseen ongelmaan toimii työyhteisösovittelu. Jos tavoitteenasi on työyhteisön kehittäminen, työyhteisösovittelun koulutuksessa pääset tutustumaan työyhteisösovittelun menetelmiin ja opit hyödyntämään niitä käytännössä.

Uudistunut seksuaalirikoslainsäädäntö: koulutus lasten ja nuorten parissa työskenteleville

Työskenteletkö organisaatiossa, joka toimii lasten ja nuorten parissa? Onko organisaatiossanne kaikille selvää, miten seksuaalirikoslainsäädännön kokonaisuudistus vaikuttaa jokapäiväiseen työhön? Tästä koulutuspäivästä saat tietoa lakiuudistuksesta, seksuaalirikosepäilyn puheeksi ottamisesta, ammattilaisen ilmoitusvelvollisuudesta sekä digiympäristössä tapahtuvasta seksuaalisesta häirinnästä.

Comma+ -kehittymisohjelma (2022–2023)

Kaipaatko tukea ja uusia näkökulmia vastuullisiin viestinnän tehtäviisi? Uudessa Comma+ -kehittymisohjelmassa vahvistat viestinnän johtamisen osaamistasi ja kehität organisaatiosi strategista viestintää.  Pääset verkostoitumaan ja keskustelemaan viestinnän nykytilasta ja tulevaisuudesta alan asiantuntijoiden kanssa.  

DigiKouluttaja – Verkkokoulutusten pedagoginen ja oppijakeskeinen suunnittelu

Tässä digikoulutuksessa opit verkkosuunnittelun ja oppimismuotoilun perusteet. Ohjattu työskentely verkossa keskittyy verkkopedagogisiin periaatteisiin ja valmentaa oman verkkokoulutusjakson tuottamiseen ja kehittämiseen. Koulutus on suunnattu niille, jotka haluavat toteuttaa oppijakeskeisiä ja pedagogiseen tutkimukseen perustuvia koulutuksia verkossa. Aiempaa kokemusta verkkokoulutusten suunnittelusta ei vaadita, mutta verkko-oppimisympäristöön pääsy helpottaa kurssitöiden suorittamista, koska koulutuksen tehtävät ja esimerkit kytkeytyvät osallistujan omaan verkkototeutukseen.

ProViestijä-koulutusohjelma

Kehitä viestinnän osaamistasi ja työyhteisösi viestintää käytännönläheisessä ProViestijä-koulutusohjelmassa. Jo lähes 800 viestijää on valinnut koulutuksen omaksi kehittymisväyläkseen. Oppimismatkan aikana päivität osaamistasi, oivallat uutta ja kehityt viestinnän ammattilaisena. Saat paljon henkilökohtaista ohjausta ja palautetta, ja voit kytkeä oppimasi asiat suoraan omaan työhösi.

Mind-Body Bridging Coaching – Johdanto 21.11.2022

Monimutkaistuva ja epävarma maailma vaatii meiltä kykyä johtaa itseämme, vastata ympäristön haasteisiin joustavasti ja löytää uusia näkökulmia, jotka eivät löydy väkisin. Kun mieli on levossa, voimavaramme ovat paremmin käytettävissä ja on helpompi rakentaa parempaa ja tiedostavampaa toimintaa.

HY+johtamisohjelma – rohkeutta kestävään johtamiseen

Uudistu ja luo uutta! HY+johtamisohjelmasta saat kasvuvoimaa ja rohkeutta johtamistyöhösi. Koulutus tarjoaa kokonaiskuvan siitä, mitä on kestävä johtaminen ja siinä erityisesti ihmisten kestävä johtaminen. Opit systeemistä otetta ja toimimaan ketterästi kompleksisessa toimintaympäristössä sekä ymmärrät, miten ihminen motivoituu ja kukoistaa. Tule mukaan tutkimaan, oivaltamaan ja kehittämään johtamisen ja kestävyyden kysymyksiä yhdessä!

Työhyvinvointiosaamista sote-lähiesihenkilöille – vahvuutta ja vetoa työyhteisöön

Vain hyvinvoiva esihenkilö voi tukea henkilöstönsä hyvinvointia ja työkykyä. Tämä sote-alan lähiesihenkilöiden tarpeisiin suunniteltu työhyvinvointivalmennus auttaa sinua vahvistamaan sekä omaa että työntekijöidesi voimavaroja ja työn imua organisaatiossasi. Oivallat valmennuksessa arkisten tekojen vaikutuksen sekä harjoittelet ja kehität menetelmiä, joiden avulla työyhteisön työhyvinvointia rakennetaan. Koulutus ja sen tarjoama hyvinvointiosaaminen auttavat sinua parantamaan organisaatiosi vetovoimaisuutta.

DigiViestijä − digitaalisen viestinnän koulutusohjelma

DigiViestijä-koulutuksessa vahvistat käytännönläheisesti omaa digitaalisen viestinnän osaamistasi ja organisaatiosi digiviestintää asiantuntijoiden ohjauksessa. Koulutusohjelma koostuu valinnaisista moduuleista ja projektityöstä, jossa kehität itsellesi tai organisaatiollesi tärkeää digiviestinnän aluetta. Toistaiseksi koulutuspäivät järjestetään  etäyhteyden välityksellä.