Häiriö sivustolla

Verkkosivuillamme on häiriö, jonka takia ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiin ei välttämättä toimi. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriötä!

Webinaari: Ohjaus sitouttavan koulutyön ja koulupudokkuuden ennaltaehkäisyn näkökulmasta

Oppivelvollisuuden laajentamisen tavoite on nostaa suomalaisten koulutus- ja osaamistasoa, kaventaa oppimiseroja ja eriarvoisuutta sekä lisätä yhdenvertaisuutta. Tämä asettaa haasteita oppimisen ohjaamiseen. Oppilaan tarve henkilökohtaiseen ohjaukseen tulisi huomioida aikaisempaa paremmin ja tukea heitä entistä vahvemmin uravalintavalmiuksissa.

3.4.2023

Toteutustapa
Verkkokoulutus
Webinaari klo 13–14.30
Maksuton

Webinaari on osa HY+:n järjestämää Avaimia ohjaukseen -koulutushanketta. Hanke on Opetushallituksen tukemaa opetustoimen täydennyskoulutusta ja webinaari on kohderyhmään kuuluville maksuton.

Webinaariin ilmoittaudutaan oheisella lomakkeella 24.3.2023 mennessä.

Maanantai 3.4.2023 klo 13–14.30

• Elinikäisen oppimisen ohjaaminen oppivelvollisuuskouluissa
  • Uraohjaus siirtymävaiheissa
  • Fasiltoitua keskustelua

KOHDERYHMÄ

Webinaarin kohderyhmänä on perusopetuksen ja toisen asteen ohjaus- ja opetushenkilöstö.

ASIANTUNTIJAT

• Petri Niemi, opinto-ohjaaja, opinto-ohjauksen asiantuntija ja kouluttaja, Turun kaupunki
  • Mukana webinaarissa ovat myös hankkeen kouluttajat ja ohjauksen asiantuntijat Hanna Nuutinen ja Heli Pesonen Itä-Suomen yliopistosta.

3.4.2023

Maksuton

Ilmoittaudu webinaariin 24.3.2023 mennessä.

Webinaari on Opetushallituksen tukemaa opetustoimen täydennyskoulutusta ja kohderyhmään kuuluville maksuton.
Anne Burman
anne.burman@hyplus.fi
Anja Loikkanen
anja.loikkanen@hyplus.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin

Häiriö sivustolla