FI | SV | EN

Verkkovalmennus: Intuition Unleashed – Vapauta intuitiosi ulottuvuudet

Kärsitkö kaaoksesta, kuormittavasta kiireestä, päätöksenteon vaikeudesta, ideoiden puutteesta tai näköalattomuudesta? Jos vastasit yhteenkin kyllä, niin tämä on sinulle. Liity mukaan muutosvoimien kärkijoukkoon ja löydä uusia keinoja johtamisen, luovuuden ja tulevaisuuden rakentamiseen!

Nyt käynnistyy mullistava, energinen ja vuorovaikutteinen live-webinaarisarja, joka heittää sinut kohti uusia näköaloja ja sykähdyttäviä oivalluksia. Asiantuntijoiden johdolla rikkoutuvat nekin rajat, joita et tiennyt olevankaan. Tämä kolmen valmentavan webinaarin kokonaisuus yhdistää teemoja, ajatuksia ja kysymyksiä, joista harvoin uskalletaan puhua. 

Osallistujana sinä pääset osallistumaan vuorovaikutteisesti kysymällä itseäsi kiinnostavia kysymyksiä aiheista sekä etukäteen että webinaarien aikana.

Voit osallistua koko webinaarisarjaan tai vain yhteen webinaariin.

Ajankohta

24.11.2023–17.1.2024

Toteutustapa
Verkkokoulutus
Paikka
Toteutetaan verkossa
Hinta
750  (+alv/vat 24%)
(yht. 930 )

Huomasitko, että maailma ympärillä muuttui jo? Tästä eteenpäin muutosten ennakoimattomuus ja nopeus kiihtyvät entisestään. Jokaisella meistä on valtava ajattelun potentiaali, joka vain odottaa käyttöönottoa. Mitä enemmän datan käsittely ja yhdistely siirtyy koneille, sitä enemmän oma ajattelun kapasiteettimme vapautuu muuhun: tärkeiden merkitysten tunnistamiseen, oleellisen tiedon yhdistämiseen ja täysin uuden luomiseen.  

Sukella siis kanssamme ihmismielen nerokkuuden ja intuition maailmaan. Tule mukaan tutkimaan, millaisia voimia kätkeytyy omaan intuitioosi ja miten ihmeellinen ihmismieli onkaan. Löydä itsellesi uusia menetelmiä ja työkaluja oman mielen ja intuition hyödyntämiseen eri alueilla. 

MITÄ SAAT

Jokainen webinaari laajentaa kerta kerralta ajattelumme boksin reunoja kohti intuition uusia ulottuvuuksia. Ensimmäisellä kerralla suuntaamme kohti valoisaa tulevaa ja rohkeaa edelläkävijyyttä. Toisella kerralla avaudumme kohti ihmismielen nerokkuutta kun avaudumme kohti piilologiikan ja luovuuden maailmaa. Kolmas kerta johdattaa meidät kohti ihmisyyden syväulottuvuuksia ja kutsuu laajentumaan pelkojen ja valeturvan yli kohti ytimellisesti rohkaisevaa yhteistoimintaa. 

Tämä valmentava ja vuorovaikutteinen webinaarikokonaisuus tarjoaa sinulle työkaluja:

  • menneisyyden kahleista irrottautumiseen 
  • uuden hahmottamiseen ja ajattelun boksin laajentamiseen kolmella laidalla: kohti tulevaa, kohti mielen nerokkuutta ja kohti sisäisiä esteitä
  • oman mielesi piilossa olevan potentiaalin käyttämiseen
  • epävarmuuden keskellä toimimiseen.

Lisäksi saat laajempaa ja syvempää näkemystä omalle alallesi ja yleisemmin muutokseen. Ymmärrät paremmin haasteita ja mahdollisuuksia sekä pääset osallistumaan rohkeisiin keskusteluihin. 

KENELLE

Johtajat, esihenkilöt ja asiantuntijat eri alojen yrityksissä ja julkishallinnon organisaatioissa sekä yrittäjät

TEEMAT

Teema 1
Kuinka arvioida tietoa ja tehdä päätöksiä, kun vanhat viitepisteet eivät enää päde? Mistä löytää tukea epävarmuuden keskellä? Miten hahmottaa tulevaa kun muutokset ovat ennen näkemättömän nopeita ja omat näkökulmat väistämättä kiinni menneisyydessä?

Tutustu tarkemmin >>

Teema 2
Miten löytää järjellisyys radikaalista uudesta, joka näyttää ensisilmäyksellä epäloogiselta tai jopa järjettömältä? Kuinka tunnistaa tärkeitä potentiaaleja ja mahdollisuuksia kun työssä ja yhteiskunnassa kaikki näyttää olevan kaaoksessa? Miten nähdä tarkemmin ja luotettavammin, jotta voi valita ja ideoida paremmin niin johtamisessa, tiimityössä kuin omassa elämässäkin?

Tutustu tarkemmin >>

Teema 3
Mitä tehdä, kun vanhat näkökulmat murtuvat ja muutos tuntuu ahdistavalta? Entä kun arki on täynnä tulipaloja ja työyhteisö on kriisissä? Mistä löytyisi näkökykyä uuteen?

Tutustu tarkemmin >>

TOTEUTUS

  • Kokonaisuus koostuu kolmesta (24.11.2023 klo 8.30, 13.12.2023 klo 15.00 ja 17.1.2024 klo 15.00) valaisevasta ja vuorovaikutteisesta webinaarista (jokaisen webinaarin kesto on 1 tunti + 15 minuuttia).
  • Voit esittää kysymyksiä aiheista jo etukäteen tai webinaarien aikana. 
  • Alustusten lisäksi webinaareissa keskustellaan valmentaja Asta Raamin johdolla.
  • Voit osallistua joko kolmen webinaarin muodostamaan kokonaisuuteen tai yksittäisiin webinaareihin.

VALMENTAJA

Webinaarien ja koko Intuition Unleashed – Vapauta intuitiosi ulottuvuudet -verkkovalmennuksen valmentajana toimii taiteen tohtori Asta Raami. Hän on intuition tutkija ja taiteellinen poikkitieteilijä, joka on kouluttanut vuodesta 2003 lähtien satoja ihmisiä intuition ja luovuuden teemoista.

Astan teokset Älykäs intuitio ja miten käytämme sitä (S&S 2016) ja Intuitio3 – yhteys mahdottoman ratkaisuun (Otava 2020) käsittelevät intuition monimuotoisuutta ja hyödyntämistä.

Kokonaisuuden eri webinaareissa on myös muita vierailijoita, jotka ovat esitelty webinaarien yhteydessä.  

ILMOITTAUTUMINEN

Tällä sivulla voit ilmoittautua koko Intuition Unleashed -verkkovalmennuskokonaisuuteen, johon sisältyy kolme vuorovaikutteista webinaaria.

Yksittäisiin webinaaritoteutuksiin voit ilmoittautua näiden linkkien kautta:

Valmentava webinaari 1: Oman ajattelun esteet ja niiden ylittäminen – visionäärisyys ja radikaali luovuus >>

Valmentava webinaari 2: Intuition piilologiikka ja ihmeitä luova mieli – ihmismielen herkkyys, nerous ja voima
 >>

Valmentava webinaari 3: Ihmisdynamiikkojen piilokierteet ja luomisvoima – työyhteisön pahoinvointi ja kukoistus >>

Ilmoittautuminen
Ajankohta

24.11.2023–17.1.2024

Hinta
750  (+alv/vat 24%)
(yht. 930 )

!

Hyödynnä huikea Black Week -alennus ja syötä ilmoittautumislomakkeen ylälaidassa olevaan alennuskenttään koodi BLACKWEEK50 saadaksesi -50 % alennuksen kokonaisuudesta!

Ilmoittaudu verkkovalmennuskokonaisuuteen viimeistään 22.11.2023.

Ota yhteyttä
Sari Laurila
+358 50 448 8930
sari.laurila@hyplus.fi
Minna-Mari Alanen
+358 50 5628165
minna-mari.alanen@hyplus.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin
Ajankohtaista