Koronavirustilanteen vaikutus koulutuksiimme
Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä ja noudatamme Suomen hallituksen asettamia rajoitustoimenpiteitä, viranomaisten suosituksia ja Helsingin yliopiston ohjeistusta. Päivitämme tietoa koronavirustilanteen vaikutuksista koulutustemme järjestämiseen tälle sivulle >>

FI | SV | EN

Vegaaniruokavalion kulmakivet

Oikeilla ruoka-ainevalinnoilla ja hyvin toteutetuilla ruokailutilanteilla tuetaan terveyttä ja toimintakykyä. Ravitsemusosaaminen on tärkeää varsinkin erityisryhmien ja erityisruokavalioiden kohdalla. Koulutuksessa käydään läpi vegaaniruokavalion erityispiirteet, jotka tulee huomioida, jotta kasvisravinnosta saa tarvittavan määrän ravintoaineita. Lisäksi perehdytään vegaaneille välttämättömiin ravintolisiin. Koulutus on jatkuvasti saatavilla ja sen voi aloittaa heti ilmoittautumisen jälkeen tai erikseen sovittavana ajankohtana.

Ajankohta

Joustava aloitus

Toteutustapa
Verkkokoulutus
Paikka
Koulutus järjestetään kokonaan verkkokoulutuksena.
Hinta
89€ + alv. 24 %
(yht. 110,36 €)

Joukkoruokailuille ja muille ravitsemuspalveluille asetetaan uudenlaisia vaatimuksia kasvisruokailijoiden ja vegaanien yleistyessä. Vegaanien huomioimisessa joukkoruokailuissa on paljon parantamisen varaa. 

Tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa osallistujien osaamista hyvin koostetusta kasvisravinnosta sekä tarjota oikeaa ja uusinta tietoa vegaaniudesta. Sisällössä syvennytään terveyttä ja toimintakykyä tukevaan vegaaniravitsemukseen, ruokailun järjestämiseen koulurokailun näkökulmasta ja harjoitellaan monipuuolisen vegaaniaterian koostamista.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan kokonaan verkko-opetuksena, joten siihen voi osallistua joko työpaikalta tai kotikoneelta. Materiaali on jaettu kolmeen jaksoon. Jokaiseen jaksoon sisältyy verkkoluentoja, luettavaa materiaalia ja tehtäviä, joissa opiskeltavaa teemaa sovelletaan omaan työhön. 

Kohderyhmä

Koulutus sopii erityisesti joukko- ja laitosruokailun henkilöstölle sekä ammatillisen koulutuksen opettajille (esim. sosiaali ja terveysalan sekä hotelli-, ravintola- ja cateringalan opettajille), mutta myös kaikille vegaaniruokavaliosta ja sen oikeasta koostamisesta kiinnostuneille.

Teemat

  • Mistä vegaaniruokavalio koostuu
  • Täysipainoisen, hyvän vegaaniaterian rakentaminen
  • Huonosti koostetun ruokavalion riskit
  • Kouluruokasuositukset vegaaniruokavalion näkökulmasta
  • Lasten kasvisruokavalion erityispiirteet

Kouluttaja

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Lotta Pelkonen toimii Vegaaniliiton ravitsemusvastaavana. Pelkonen kouluttaa aktiivisesti vegaani- ja kasvisruokavalioista muun muassa sairaanhoitopiirien henkilökuntaa ja antaa yrittäjänä ravitsemusterapiaa yksityisasiakkaille.

Koulutuksen aloittaminen

Koulutuksen voi aloittaa heti ilmoittautumisen jälkeen tai erikseen sovittavana ajankohtana. Mikäli haluat aloittaa koulutuksen muuna ajankohtana, lähetä tieto toivomastasi aloitusajankohdasta osoitteeseen: asiakaspalvelu@hyplus.fi

Ilmoittautuminen
Ajankohta

Joustava aloitus

Hinta
89€ + alv. 24 %
(yht. 110,36 €)

!

Koulutuksen voi aloittaa heti ilmoittautumisen jälkeen tai erikseen sovittavana ajankohtana. 

Koulutuksen materiaalit ovat käytössä 2 kuukautta. 

Koulutuksen suorittamiseen menee aikaa noin 2 tuntia.
Ota yhteyttä
Sanna Konttinen
+358 50 4773098
sanna.konttinen@hyplus.fi
Leena Reini-Sievänen
+358 50 415 0532
leena.reini-sievanen@hyplus.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin
Ajankohtaista

Koronavirustilanteen vaikutus koulutuksiimme
Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä ja noudatamme Suomen hallituksen asettamia rajoitustoimenpiteitä, viranomaisten suosituksia ja Helsingin yliopiston ohjeistusta. Päivitämme tietoa koronavirustilanteen vaikutuksista koulutustemme järjestämiseen tälle sivulle >>