Uusi ja uudistuva esihenkilö – yksilöllisesti muotoutuva valmennus oman johtajuuden rakentamiseen

Uusi ja uudistuva esihenkilö -johtamisvalmennus auttaa sinua löytämään ne johtamisen tavat, joilla onnistut esihenkilönä ryhmäsi ja organisaatiosi reunaehdot huomioiden. Saat valmiudet johtaa ihmisiä valmentavasti kohti yhteisiä päämääriä ja tilaisuuden pysähtyä rakentamaan omaa johtajuuttasi henkilökohtaisessa ohjauksessa. Verkkovalmennuksessa tarkastellaan johtajuutta palveluna ja paneudutaan siihen, miten etäjohtamisessa voivat toteutua hyvän esihenkilötyön keskeiset elementit: yhteistyön rakentaminen, välittäminen, innostaminen ja ajattelun haastaminen.

Joustava aloitus

Toteutustapa
Verkkokoulutus
1650€ + alv. 24 %
(yht. 2046 €)

Tässä verkkovalmennuksessa opiskeluasi ohjaavat henkilökohtaiset valmennuskeskustelut sekä pedagogisesti toteutettu, monipuolinen verkko-oppimateriaali ja tehtävät. Valmennus on käytännönläheinen, ja tehtävät räätälöidään palvelemaan juuri sinun jokapäiväistä esihenkilötyötäsi.

Voit aloittaa opiskelun koska tahansa, valita mistä aiheesta lähdet liikkeelle ja edetä omassa rytmissäsi.

Valmennus kestää 6 kuukautta ja valmennuskeskusteluja toteutetaan 6─8 kappaletta maksimissaan 3 hengen ryhmissä.

KENELLE

Valmennus sopii sinulle, jos haluat muutosta omaan johtamiseen ja kehittää johtamistaitojasi. Valmennuksesta on hyötyä esihenkilö- ja johtotehtävissä tai tiiminvetäjänä aloitteleville sekä jo pidempään näissä tehtävissä toimineille. Valmennus sopii myös esihenkilötehtäviin suuntaaville.

HYÖDYT JA TAVOITTEET

Koulutuksessa kehität:

• ryhmäsi toimintaa vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin
  • päivittäisjohtamisen käytäntöjäsi
  • etäjohtamisen ja valmentavan johtamisen taitojasi
  • toiminnan tuloksellisuutta ja työyhteisösi hyvinvointia.

Koulutuksessa pääset:

• arvioimaan omia johtamistaitojasi
  • tekemään esihenkilön toimintatyylitestin (DISC-analyysi) ja rakentamaan omaa johtajuuttasi
  • pohtimaan ohjauskeskusteluissa juuri niitä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä ja hyödyllisiä
  • opiskelemaan oman aikataulusi mukaan.

KESKEINEN SISÄLTÖ

• Laaja teoreettinen tietopohja siitä, mitä esihenkilön on ymmärrettävä ihmisten, ryhmien ja organisaation toimintalogiikasta
  • Oman johtajuuden kehittäminen DISC-analyysin ja oman toiminnan arvioinnin pohjalta
  • Oman työryhmän toiminnan kehittäminen tulevaisuudessa menestymisen näkökulmasta
  • Päivittäisjohtamisen käytännöt valmentavalla otteella
  • Johtamispalvelut ja etäjohtaminen

TOTEUTUSTAPA

Voit aloittaa opiskelun koska tahansa, kun olet saanut tunnukset koulutukseen. Opiskelu verkossa vie keskimäärin 12 työpäivää. Opiskelu sisältää myös 6─8 ohjauskeskustelua verkossa, joiden toteutusajankohdat sovitaan erikseen.

Saat osana valmennusta seuraavat kirjat, jotka sisältyvät opiskeluun:

1) Surakka & Laine, 2013 (2. painos): Käsikirja ammattimaiseen esimiestyöhön

2) Surakka, 2019: Eläköön johtajuus: pomottaminen on kuollut

Kirjojen avulla pääset paneutumaan juuri niihin aihealueisiin, joista koet itsellesi olevan siinä hetkessä eniten hyötyä.

Verkkokurssin suorittamisen aika on 6 kuukautta, jonka jälkeen oppimisalustalla on mahdollista jatkaa opiskelua itsenäisesti 3 kuukautta.

Voit jatkaa opiskeluasi myös verkkokoulutuksen syventävään osaan Talouden johtaminen ja työsuhteen lakiasiat, joka tulee tarjolle pian.

VALMENTAJA

Tietokirjailija Tarja Surakka (KM) on toiminut koko työuransa henkilöstön kehittämisen parissa ja viimeiset 20 vuotta koulutusalan yrittäjänä Decanet Oy:ssä. Hänellä on vankka kokemus tiimin vetäjän ja esihenkilön tehtävistä sekä esihenkilöiden sparraamisesta. Vuodesta 2011 hän on tuottanut koulutuskonsepteja, joissa yhdistyvät verkko-opiskelu, työhön nivoutuvat oppimistehtävät ja oppimista syventävät, verkossa toteutettavat pienryhmäkeskustelut. Surakan intohimona on kehittää verkkokoulutusta ja siihen liittyvää ohjausta sellaiseksi, että verkko-opiskelu voisi koukuttaa, tehtävät auttaa käytännön työssä ja ohjauskeskustelut haastaa oppijan ajattelua eteenpäin.

Joustava aloitus

1650€ + alv. 24 %
(yht. 2046 €)

Saat tunnukset koulutukseen 1.11.2021 alkaen noin kolmen arkipäivän sisällä ilmoittautumisesta.
Sari Laurila
sari.laurila@hyplus.fi
Leena Reini-Sievänen
leena.reini@helsinki.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin