Koulutusten maksamisessa saattaa esiintyä häiriöitä
Kortti- ja pankkimaksutavat eivät välttämättä toimi kaikilla asiakkaillamme. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriötä!

Tiedosta tukea oppimiseen ja pedagogiseen johtamiseen

Oppimisesta kertyy valtava määrä tietoa erilaisiin digitaalisiin ympäristöihin, mutta miten tietoa voi hyödyntää oppimista edistävällä tavalla? Minkälainen tieto on käyttökelpoista? Miten dataa pitäisi tulkita? Entä minkälaisiin toimenpiteisiin ryhtyä? Näihin kysymyksiin pureudutaan tässä koulutuksessa! Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen täydennyskoulutusta ja kohderyhmään kuuluville osallistujille maksutonta.

13.10.2022–31.12.2023

Toteutustapa
Verkkokoulutus
Etäyhteys
Maksuton

KOHDERYHMÄ

Koulutus on suunnattu perusopetuksen ja toisen asteen opettajille sekä oppilaitosten johtajille. Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa ja kohderyhmiin kuuluville maksutonta.

Huom! Koulutus on suunnattu ainoastaan yllä mainitulle kohderyhmälle. Mikäli olet yrityksen edustaja, tutustu Tiedolla johtamisen tilauskoulutukseen.

SISÄLTÖ JA ILMOITTAUTUMINEN

Koulutus sisältää kaksi moduulia, joista ensimmäinen on kaikille osallistujille yhteinen. Toisen moduulin osallistuja valitsee oman työnkuvansa perusteella.Voit osallistua ainoastaan joko moduuliin 2A (opettajille) tai 2B (oppilaitosten johtajille).

Jos hallitset jo oppimisanalytiikan perusteet, voit osallistua pelkästään moduuliin 2.

Moduuli 1 (kaikille yhteinen): Johdatus oppimisanalytiikkaan (2 op)
Moduuli 2A (opettajille): Oppimisanalytiikka opettajan apuna (4 op)
Moduuli 2B (oppilaitosten johtajille): Tiedolla johtaminen oppilaitoksissa (4 op)

Koulutuksen tarkemmat sisällöt ja ilmoittautuminen löytyvät tiedostatukea.fi-verkkosivustolta.

13.10.2022–31.12.2023

Maksuton

Ilmoittaudu koulutukseen 2.10.2022 mennessä.

Tarkempi aikataulu ja lisätietoa koulutuksen verkkosivuilla: tiedostatukea.fi
Hannu Niemelä
hannu.niemela@hyplus.fi
Tinja Räsänen
tinja.rasanen@hyplus.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin

Koulutusten maksamisessa saattaa esiintyä häiriöitä