FI | SV | EN

Taitavampi esihenkilö -verkkokurssi

Haluatko löytää keinoja hyödyntää tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia johtamistyössä, samalla kun lisäät omaa hyvinvointiasi ja jaksamistasi? Esihenkilön rooli on vaativa: sen tulee luotsata tiimiä, huolehtia henkilöstön hyvinvoinnista ja saada aikaan tuloksia. Tämä verkkovalmennus ei ole tavallinen johtamiskoulutus – keskipisteessä on sinun johtamistyösi helpottaminen välittömästi.

Ajankohta

29.1.–19.4.2024

Toteutustapa
Verkkokoulutus
Paikka
Verkossa
Hinta
1 499  (+alv/vat 24%)
(yht. 1 858,76 )

Yhdessä asiantuntevan valmentajan, vertaistuen ja innovatiivisen tekoälycoachin avulla opit hyödyntämään tekoälyä, kuten ChatGPT:tä, arjen haasteiden voittamiseksi. Tavoitteenamme on tuoda helpotusta sekä sinulle että tiimillesi keskittyen erityisesti hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Liity mukaan ja määrittele tulevaisuuden johtamisen standardit helppouden ja ihmislähtöisyyden kautta! Muuta tapaasi toimia esihenkilönä ja löydä uusia, helpompia keinoja johtaa – kaikki sinun ehdoillasi.

KENELLE

Oletpa sitten melko tuore johtaja tai esihenkilö, vasta johtamisen pariin suuntaamassa tai jo kokenut konkari ja haluat löytää uutta virettä ja näkökulmaa, tämä verkkokurssi on juuri sinulle.

TÄRKEÄT PÄIVÄMÄÄRÄT

Kurssi avautuu 29.1.2024

Perjantaisin klo 9:00–10:30 käydään läpi konkreettisia esimerkkejä tekoälyn hyödyntämisestä esihenkilön työssä valmentajan johdolla.

2.2.2024  LIVE-webinaari 
1.3.2024  LIVE-webinaari 
22.3.2024  LIVE-webinaari

Kurssi sulkeutuu 19.4.2024

Investoi kaksi (2) tuntia per viikko valmennukseen ja vapauta työaikaasi rutiineista, konfliktien ratkomisesta ja emotionaalisesti raskaista tehtävistä.

TOTEUTUS

Verkkokurssin kesto on yhdeksän (9) viikkoa.

Viikko 1: LIVE-webinaari 1,5h 
Viikko 2: Valmentava johtaminen 
Viikko 3: Itsensä johtaminen 
Viikko 4. Haastavat esihenkilötilanteet
Viikko 5: LIVE-webinaari  1,5h 
Viikko 6: Oma ja tiimin uudistumiskyky
Viikko 7: Esihenkilön energia
Viikko 8: LIVE-webinaari  1,5h 
Viikko 9: Palaute ja oppimisen reflektointi

Opiskele itsellesi sopivana aikana ja syvenny joka viikko uuteen aiheeseen. Katso tallenne, jos et ehdi LIVE-webinaariin.

YHTEISÖ & TUKI

Vertaistuki: Kokemusten jakaminen on kurssin ydin. Jaa oivalluksesi, haasteesi ja kysymyksesi muiden osallistujien kanssa. Keskustelut räätälöidään osallistujien ja nykyhetken tarpeiden mukaan – halutessasi anonyymisti.

Tekoälyvalmennus: Tutustu tekoälyn mahdollisuuksiin johtamisessa. Käytä tekoälyä pohdiskelevana kumppanina, tavoitteiden asettamisen tukena ja empaattisena kuuntelijana.

Saavutettavuus: Osallistu kurssille älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Live-webinaarit toteutetaan helppokäyttöisessä Zoom-ympäristössä ja niistä tehdään tallenteet. Selkeät sähköpostiviestit jakson vaihtuessa auttavat sinua pysymään kurssilla, vaikka elämä on kiireistä.

HYÖDYT

Kurssi tarjoaa reaaliaikaisia ja käytännöllisiä työkaluja ja ratkaisuja, jotka voit ottaa käyttöön välittömästi. Löydä uusia tapoja helpottaa arkeasi esihenkilönä, huolehtia tiimisi hyvinvoinnista ja vahvistaa yhteistyötä. Liity mukaan ja tuo tekoäly osaksi arkeasi!

Mitä saat valmennuksesta?

  • Päätöksenteon helpottuminen: Tekoälyn avulla voit saada nopeasti lisätietoa ja perspektiiviä, mikä helpottaa päätöksentekoasi arjen tilanteissa.
  • Konfliktien ratkaisu: Tekoälyn avulla voit ennakoida ja käsitellä tiimisi konfliktitilanteita sujuvammin ja tehokkaammin, jolloin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä olennaiseen.
  • Rutiinitehtävien sujuvoittaminen: Voit delegoida aikaavieviä ja toistuvia rutiinitehtäviä tekoälylle, jolloin voit itse keskittyä strategisempiin ja merkityksellisempiin asioihin.
  • Emotionaalinen tuki: Tekoäly voi tarjota sinulle tukea ja näkökulmaa emotionaalisesti vaativissa tilanteissa auttaen sinua pysymään tasapainoisena ja keskittyneenä.
  • Ajankäytön optimointi: Opi priorisoimaan ja hallitsemaan aikaasi paremmin tekoälyn avulla, jolloin voit keskittyä enemmän tiimisi hyvinvointiin ja tuottavuuteen.
  • Tiimin tukeminen: Opit, miten voit tukea tiimisi jäseniä heidän arjen haasteissaan ja kehittymisessään tekoälyn avustuksella.

VALMENTAJAT

Jo yli kolmen vuosikymmenen ajan Matti Henttinen on ollut monien suomalaisten menestystarinoiden kulissien takana. Hänen mentaalivalmennuksensa on muokannut ajattelumalleja rikkoen rajoja sekä liike-elämässä että huippu-urheilussa. Ei ole yllätys, että hänen oppilaansa ulottuvat Lontoon olympiapronssin voittaneesta purjehdustiimistä aina Suomen Kansallisoopperan balettitanssijoihin.

Matti on tunnettu paitsi syvällisestä asiantuntemuksestaan, myös kyvystään tehdä tieto eläväksi. Rentoudessaan hän kätkee filosofisen viisauden, ja hänen tarinankerrontataitonsa on vertaansa vailla. Matti ei vain opeta – hän inspiroi ja valaisee. Monet pitävät häntä ei vain mentaalivalmentajana, vaan ajattelun uudistajana.

Pirjo Ahonen on innostaja ja uudistaja, joka johtaa tiimejä muutosten ja yhdistymisprosessien läpi syvällisellä ymmärryksellä ihmisestä ja johtajuudesta. Taitavampi esihenkilö -verkkokurssilla hän pureutuu erityisesti valmentavan johtajuuden ja itsensä johtamisen syvimpään olemukseen.

Sonja Grönlund-Lamminsalo on monipuolisesti kouluttautunut johtamisen ammattilainen, joka on viettänyt suurimman osan urastaan yritysten esihenkilö- ja johtotehtävissä. Hänen vahvuutensa piilevät erityisesti henkilöstön johtamisessa sekä muutostilanteiden hallinnassa.

AIEMPIEN OSALLISTUJIEN KOMMENTTEJA

”Opin tiedostamaan ja tunnistamaan, että on mahdollista oppia ja kehittyä esimiehenä systemaattisesti.”

“Ensimmäinen kurssi, jossa huomioitiin miltä minusta tuntuu, millainen olo minulla on.”

“Ymmärrys vuorovaikutuksen ja erilaisuuden merkityksestä vahvistui.”

“Mahdollisuus osallistua luottamuksellisesti nimimerkillä oli hyvä idea.”

”Vertaiskeskusteluista sai paljon ajatuksia ja käytännön toteutusideoita, joista on ihan varmasti hyötyä käytännössäkin.”

”Tärkeimpiä olleet henkilöiden motivaatioiden merkityksen tunnistaminen; kuuntelun ja avointen kysymysten merkitys vuorovaikutustilanteessa sekä monessa kohtaa esiin tullut turvallisuuden tunteen keskeinen merkitys.

“Sain hyviä vinkkejä organisaationi esimiesten sparraukseen ja valmentamiseen. Tunne oman kokemuksen tuomasta osaamisesta vahvistui.”

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Miten paljon aikaa kurssiin on hyvä varata?

Varaa yhteensä 2–3 tuntia per viikko valmennukseen, jotta saat parhaan hyödyn. Suosittelemme varaamaan kalenterista joka viikko tietyn ajan (esim. perjantaisin 8.30–11), jolloin pysähdyt nauttimaan kurssin antimista.

En ole vielä esihenkilö, sopiiko kurssi minulle?

Tietenkin! Hienoa, että olet ajoissa liikkeellä ja vahvistamassa osaamistasi. Tämä kurssi tukee tavoitteesi saavuttamista ja sinulla on erityisen paljon uutta opittavaa.

Olen jo kokenut esihenkilö, mitä kurssi voi tarjota minulle?

Jokainen löytää jotakin. Kurssin sisältö, Henttisen filosofia sekä tekoälyvalmennus tarjoavat syvällisiä oivalluksia ja uusia lähestymistapoja, joita pystyt peilaamaan omiin käytännön kokemuksiisi. 

HINTA

Koulutuksen normaali hinta on 1499 € + alv 24 % (yht. 1 858,76 €), mutta ilmoittautumalla nopeasti (viimeistään 9.9.2023) saat koulutuksen Early Bird -hintaan 1299 € + alv 24 % (yht. 1610,76 €).

HUOM! Ainutlaatuinen mahdollisuus 10 ensimmäiselle

Sinulla on mahdollisuus ostaa verkkokurssin lisäksi henkilökohtainen valmennus Matti Henttisen kanssa (3 x 1,5 h). Henkilökohtaisen valmennuksen lisähinta on 750 € (250 € per tunti) + alv (yht. 930 €). Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus, sillä henkilökohtainen valmennus on ostettavissa vain osana Taitavampi esihenkilö -verkkokurssia ja mukaan mahtuu vain 10 ensimmäistä ilmoittautujaa. Toimi siis nopeasti! Tältä sivulta löydät erillisen ilmoittautumislomakkeen sekä verkkokurssille että henkilökohtaiseen valmennukseen.

Verkkokurssi toteutetaan yhteistyössä UP Partners Oy:n kanssa. 

 

Pidätäme oikeuden ohjelman muutoksiin.

Ilmoittautuminen
Ajankohta

29.1.–19.4.2024

Hinta
1 499  (+alv/vat 24%)
(yht. 1 858,76 )

!

Ilmoittaudu verkkokurssille viimeistään 15.1.2024. 

Jos haluat ostaa verkkokurssin oheen lisäksi Matti Henttisen henkilökohtaisen valmennuksen 3 x 1,5 h 750 € + alv 24 % (yht. 930 €), ilmoittaudu myös tästä linkistä >>

(Huom. Henkilökohtainen valmennus on saatavilla 10 ensimmäiselle!)

Ota yhteyttä
Sari Laurila
+358 50 448 8930
sari.laurila@hyplus.fi
Minna-Mari Alanen
+358 44 9806660
minna-mari.alanen@hyplus.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin
Ajankohtaista