Koulutusten maksamisessa saattaa esiintyä häiriöitä
Kortti- ja pankkimaksutavat eivät välttämättä toimi kaikilla asiakkaillamme. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriötä!

FI | SV | EN

Sovun johtaminen

Tässä koulutuksessa opit puuttumaan työyhteisösi konflikteihin rakentavasti ja myös ennaltaehkäisemään niitä. Koulutuksessa perehdytään dialogisiin työkaluihin, jotka auttavat sovun rakentamisessa ja ylläpitämisessä hankalissakin neuvottelutilanteissa. Koulutuksen avulla pystyt vaikuttamaan organisaatiosi työhyvinvointiin ja siten myös sen houkuttelevuuteen työnantajana.

Ajankohta

18.11.–2.12.2022

Toteutustapa
Monimuoto
Paikka
Helsinki
Hinta
1 100  (+alv/vat 24%)
(yht. 1 364 )

Suomessa on raportoitu hälyttävä määrä työpahoinvointia, kiusaamista ja työyhteisöjen konflikteja. Näiden välillä on yhteys, joka kutsuu puuttumaan työpaikan eripuraan, etenkin kun tiedetään, että ristiriidat työpaikalla rapauttavat myös tuottavuutta. Valitettavasti keinot ovat perinteisesti olleet vähissä, ja ongelmat on joko työnnetty maton alle tai hoidettu työnantajan direktio-oikeuteen nojaten.

Tuore poikkitieteellinen tutkimustieto tarjoaa ratkaisukeinoja, joiden avulla esihenkilöt ja muut työyhteisössä avainasemassa olevat pystyvät sekä ennaltaehkäisemään kitkaa että puuttumaan konflikteihin rakentavasti.

Nämä hyvin käytännönläheiset työkalut on todettu toimiviksi johtamisen työkaluiksi yleisestikin, mutta nimenomaan haastavissa tilanteissa ja sovun johtamisessa ne tarjoavat väylän välittömään ja osapuolet voimaannuttavaan ongelmanratkaisuun. Tässä koulutuksessa perehdytään näiden dialogisten työkalujen logiikkaan ja niiden käyttöön aitoja tilanteita simuloiden.

KENELLE

Koulutus on suunnattu esihenkilöille, ylemmälle johdolle, projektipäälliköille, HR:lle, työsuojelusta vastaaville, luottamushenkilöille, organisaation juristeille, ammattiliittojen jäsenten edustajille ja sopimusneuvottelijoille.

SISÄLLÖT

  • Konfliktien juurisyyt ja eskaloituminen
  • Sovittelun hyödyntäminen sekä sovittelun koulukunnat ja sovittelutyylit
  • Sovun työkalut
  • Restoratiivinen johtaminen

HYÖDYT

Koulutuksesta saat:

  • teoreettista tietoa ja taustoitusta tekijöistä, jotka vaikuttavat yksilötasolla työn imuun ja työhyvinvointiin sekä organisaation tunnelmaan, tuottavuuteen ja työnantajakuvaa
  • käytännön työkaluja hankaliin neuvottelutilanteisiin ja ristiriitoihin sekä sovun ja harmonian rakentamiseen konflikteja ennaltaehkäisevästi.

TOTEUTUS

Koulutus toteutetaan tiiviinä ja vuorovaikutteisena prosessina. Se sisältää:

  • runsaan ennakkomateriaalin, jonka avulla pääset tutustumaan teemaan jo ennen ensimmäistä koulutuspäivää
  • kaksi (2) kasvokkaista ja vuorovaikutteista koulutuspäivää (18.11. ja 2.12.2022), joissa keskitytään kokemusten ja opitun jakamiseen sekä käytännön harjoitteluun
  • välityöskentelyn koulutuspäivien välissä, jolloin pääset hyödyntämään ensimmäisen päivän antia tuoreeltaan ja saat siihen palautetta toisen päivän yhteydessä.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

Ilmoittautuminen
Ajankohta

18.11.–2.12.2022

Hinta
1 100  (+alv/vat 24%)
(yht. 1 364 )

!

Ilmoittautu koulutukseen 31.10. 2022 mennessä.

Tutustu myös 20.10. alkavaan Työyhteisösovittelun diploma -koulutukseen, 
Ota yhteyttä
Sari Laurila
+358 50 448 8930
sari.laurila@hyplus.fi


Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin
Ajankohtaista

Koulutusten maksamisessa saattaa esiintyä häiriöitä
Kortti- ja pankkimaksutavat eivät välttämättä toimi kaikilla asiakkaillamme. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriötä!