Oppimisanalytiikka: tiedosta apua oppimisen edistämiseen (6 op)

Oppimisanalytiikka haltuun! Oppimisesta kertyy valtavasti tietoa erilaisiin digitaalisiin ympäristöihin, mutta miten tietoa voi hyödyntää oppimisen edistämisessä? Muun muassa tähän pureudutaan Oppimisanalytiikka-koulutuksessa, joka on suunnattu perusopetuksen ja toisen asteen opettajille ja oppilaitosjohtajille. Koulutus on kohderyhmiin kuuluville osallistujille maksutonta.

5.11.2021–8.2.2022

Toteutustapa
Verkkokoulutus
Verkossa
Maksuton

KOKEMUKSIA OSALLISTUJILTA

“Sain tarvittavaa tietoa hyvin ja pystyin hyödyntämään sekä mallintamaan sitä omaan toimintaani. Tiedolla johtamisessa osaan nyt hyödyntää laajemmin dataa sekä tiedostan sen, että visuaalisuuden merkitystä ei voi koskaan liiemmälti korostaa.”

”Erinomaisen hyvä johdantojakso, kiitos! Peruskäsitteet avattiin hyvin ja tehtävät tukivat niiden omaksumista.”

”Kurssi oli informatiivinen ja podcastit erinomaisia.”

ILMOITTAUTUMINEN

Lue lisää ja ilmoittaudu osoitteessa tiedostatukea.fi

5.11.2021–8.2.2022

Maksuton