Onnistuneen verkkotilaisuuden suunnittelu ja fasilitointi

Suunnitteletko tai ohjaatko työssäsi vuorovaikutteisia verkkotilaisuuksia? Tämä koulutus tarjoaa niin aloittelijalle kuin jo paljon tilaisuuksia järjestäneellekin hyvän ja käytännönläheisen rakenteen erilaisten verkkotilaisuuksien suunnitteluun ja tulokselliseen toteutukseen.

6.10.–3.11.2021

Toteutustapa

Koulutus toteutetaan verkossa
790€ + alv. 24 %
(yht. 979,6 €)

Mistä on hyvät verkkotilaisuudet tehty? Verkkotilaisuus voidaan järjestää hyvin monella tavalla, ja toteutustavan valinnan tulisi aina pohjautua tilanteen luonteeseen ja tavoitteeseen.

Tilaisuuden suunnittelun alkuvaiheessa on huomioitava ja määriteltävä iso joukko yksityiskohtia, joihin jatkosuunnittelulla luodaan rakenteet, vaiheet ja organisointi.

Kun tämä pohja on linjassa tavoitteen kanssa, oikein rakennetulla ja osaavasti toteutetulla fasilitoinnilla saadaan aikaan tehokas ja miellyttävä työskentelyilmapiiri.

Koulutuksen hyödyt

Osallistuja oppii näkemään, mitkä ovat verkkotilaisuuden suunnittelun avainkysymykset ja suunnittelemaan toteutuksen, joka mahdollistaa tavoitteiden saavuttamisen. Tähän tarjotaan käytännönläheisiä työkaluja.

Kenelle

Koulutus on suunnattu oman työnsä osana vuorovaikutteisia verkkotilaisuuksia suunnitteleville ja ohjaaville asiantuntijoille, kouluttajille ja ohjaajille.

Toteutus

Koulutus sisältää neljä webinaaria, jotka ovat kestoltaan kolme tuntia, sekä webinaarien välityöskentelyn. Webinaarit toteutetaan Zoom-videokokousjärjestelmällä ja tiedotukseen sekä materiaalin jakamiseen käytetään Claned-verkko-oppimisympäristöä.

Teemat

6.10. klo 13─16

• Erilaisille tilaisuuksille erilaiset toteutukset
  • Tilaisuuden suunnittelu ja määrittely

13.10. klo 13─16

• Aika ja ajankäyttö verkossa
  • Ryhmätoiminnan suunnittelu

27.10. klo 13─16

• Fasilitointi ja sen perusteet, hyvät käytännöt verkossa
  • Yhteisöllinen tuottaminen, jakaminen, ideointi ja kehittely

3.11. klo 13─16

• Tiedon välittyminen, mediasisällöt
  • Teknologia tavoitteen ja tarpeen mukaan

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Hanne Koli, joka on koulutukseltaan muotoilija, pedagogi ja työnohjaaja. Hän on verkko-oppimiseen liittyvien tietokirjojen kirjoittaja, verkko-oppimistuotteiden kehittäjä sekä organisaatioiden verkko-oppimisratkaisujen suunnittelija ja verkkopedagogiikan valmentaja.

6.10.–3.11.2021

790€ + alv. 24 %
(yht. 979,6 €)

Voit valita tämän koulutuksen osaksi DigiViestijä-koulutusohjelmaa.

Hae koulutukseen oheisen linkin kautta 20.9. mennessä.

Sari Laurila
sari.laurila@hyplus.fi
Leena Reini-Sievänen
leena.reini@helsinki.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin