FI | SV | EN

Oman ajattelun esteet ja niiden ylittäminen – visionäärisyys ja radikaali luovuus

Tervetuloa huippuluokan vuorovaikutteiseen ja valmentavaan webinaariin, joka ravistelee ajatteluasi ja antaa työkaluja nopeiden muutosten ja haasteiden kohtaamiseen. Elämme aikaa, joka saattaa tuntua epävarmalta ja ahdistavalta, mutta tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia niille, jotka kykenevät näkemään ne. Siinä, mikä näyttää mahdottomalta tänään, voi olla piilossa innovaation siemen. Lähde mukaan matkalle, joka paljastaa intuition voiman, auttaa sinua näkemään laajemmin ja syvemmin sekä tarjoaa työkaluja monimutkaisen tiedon yhdistämiseen, innovointiin ja ennakoivaan johtamiseen. 

Ajankohta

24.11.2023

Toteutustapa
Verkkokoulutus
Paikka
Toteutetaan verkossa
Hinta
390  (+alv/vat 24%)
(yht. 483,60 )

Tule mukaan vuorovaikutteiseen ja valmentavaan webinaariin 24.11.2023 klo 8.30 alkaen! Webinaarin kesto on n. 1 h 15 min ja se on osa Intuition Unleashed – Vapauta intuitiosi ulottuvuudet -verkkovalmennusta.

Webinaarin ja koko Intuition Unleashed -verkkovalmennuskokonaisuuden valmentajana toimii taiteen tohtori Asta Raami. Hän on intuition tutkija ja taiteellinen poikkitieteilijä, joka on kouluttanut vuodesta 2003 lähtien satoja ihmisiä intuition ja luovuuden teemoista. Jokaisella kerralla on kaksi vierasta, joiden kanssa ajattelun boksia venytetään uusiin ulottuvuuksiin. 

Kenelle: johtajat, esihenkilöt ja asiantuntijat eri alojen yrityksissä ja julkishallinnon organisaatioissa sekä yrittäjät

Mihin: päätöksenteko, ongelmanratkaisu, monimutkaisen tiedon yhdistäminen, innovointi, johtaminen, visiointi, ennakointi

Vieraana: tulevaisuustutkija Ilkka Halava ja innovaatiojohtaja Reetta Andolin.

Ilkka Halava on tulevaisuustutkija ja yksi Suomen suosituimmista puhujista. Hän on useiden yritysten luottosparraaja, joka auttaa näkemään ja hahmottamaan tulevaa. Huomisen haasteet kun eivät ratkea eilisen resepteillä eikä parempaa tulevaisuutta luoda betonoimalla menneisyyttä.

Reetta Andolin (ent. Kivelä) on elintarviketieteiden tohtori, ruokainnovaattori ja nyhtökauran toinen kehittäjä. Reetta monin palkinnoin palkittu tieteen tekijä, keksijä ja innovaatiojohtaja, joka on puhunut avoimesti asiantuntijaintuition hyödyntämisestä työssään. 

SISÄLTÖ

Huomasitko, että maailma ympärillä muuttui jo? Elämme nopeiden muutosten ja vaikeiden ongelmien aikaa. Tulevaisuus voi näyttää epävarmalta, turvattomalta ja ahdistavalta. Todellisuudessa mahdottomia ongelmia ei ole – on vain kyvyttömyyttä nähdä ratkaisuja. Jokin näyttää mahdottomalta vain siihen saakka, kunnes joku keksii ratkaisun.

Tutkimukset paljastavat, että visionääristen keksijöiden ja luovien nerojen ajattelusta löytyy ominaisuuksia, jotka auttavat ymmärtämään oman mielen rajoitteiden ylittämistä. Ne eivät ole vain neroille varattuja taitoja, vaan kokoelma suhteellisen yksinkertaisia keinoja, jotka ovat meidän kaikkien ulottuvilla. Oman ajattelun ylittäminen, mahdottomalta näyttävän ratkaiseminen ja ihmeet ovat meille kaikille mahdollisia.

Intuition kaikkia puolia ei yleisesti tunneta ja intuitioon liittyy paljon virheuskomuksia. Ihmismielen piilossa olevan potentiaalin avulla voimme saada laajempaa näkökykyä ja hahmottaa syvempiä merkityksiä myös tulevaan. Ilkan ja Reetan kanssa puhumme mm. unelmista, innovoinnista, asiantuntijan intuitiosta ja tulevan luomisesta. Erityisesti asiantuntijan intuitio auttaa tiedon yhdistämisessä, uuden keksimisessä, päätöksenteossa, ongelmanratkaisussa ja ennakoinnissa niin työelämässä kuin henkilökohtaisessa elämässäkin. 

Ilmoittautuminen
Ajankohta

24.11.2023

Hinta
390  (+alv/vat 24%)
(yht. 483,60 )

!

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 22.11.2023.

HUOM! Saat webinaarista 25 %: n Early Bird -alennuksen, jos ilmoittaudut viimeistään 17.11.2023. Saat alennuksen syöttämällä koodin EARLYBIRD ilmoittautumislomakkeen ylälaidassa olevaan alennuskenttään. Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Webinaari on osa Intuition Unleashed -verkkovalmennusta. Lue lisää ja ilmoittaudu verkkovalmennuskokonaisuuteen >>

Ota yhteyttä
Sari Laurila
+358 50 448 8930
sari.laurila@hyplus.fi
Minna-Mari Alanen
+358 50 5628165
minna-mari.alanen@hyplus.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin
Ajankohtaista