Häiriö sivustolla

Verkkosivuillamme on häiriö, jonka takia ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiin ei välttämättä toimi. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriötä!

FI | SV | EN

Myynnin verkkokurssi

Verkkokoulutuksessa professori Petri Parvisen  myynnin erinomaisuuteen ja psykologiaan porautuva verkkokurssi. Parantaa myyntivalmiutta ja päivittää myyntiosaamisen tähän päivään. Päätavoitteina myyntityössä innostuminen ja omien tehokkaiden myyntitapojen löytäminen. Soveltuu tutkitusti kaikenlaisille myyntiosaamistaan kehittäville ammattilaisille. Koulutuksen pääset aloittamaan vaikka heti halutessasi.

Ajankohta

Joustava aloitus

Toteutustapa
Verkkokoulutus
Paikka
Verkkokoulutus
Hinta
199  (+alv/vat 24%)
(yht. 246,76 )

Koulutuksessa perehdytään seuraaviin teemoihin:

  • Myyntihenkisyys ja henkilökohtainen myyntityö
  • Myynti- ja vuorovaikutuspsykologia sekä oman suorituksen johtaminen
  • Myynti eri liiketoimintamalleissa ja liiketoimintamallien muuttaminen
  • Lisäarvomyynti ja ratkaisumyynti
  • Digitaalinen ja monikanavainen myynti

Koulutus on oivallinen oman myyntiosaamisen kasvattamiseen, oman tiimin kykyjen sparraamiseen ja yrityksen myynnin kehittämiseen. Opetusmuoto on aikatauluja ja etenemisvauhtia myöten täysin itsenäinen ja digitaalinen. Koulutukseen on poimittu tiettyihin aiheisiin kohdennettuja tietopaketteja, joiden avulla saadaan nopeasti taitoja ja osaamista ilman suoraa käytännön harjoittelua. Koulutuksesta voi saada inspiraatiota myös harjoittelun ja kokemuksen kautta kehittyviin myynnin perustaitoihin.

Sisältää
5 osiota, joissa 10 aihetta, 36 videota, 10 tietopakettia ja 9 minicasea. Treenattava tentti. Kurssi on 6 op laajuinen. Suorituksesta saat todistuksen.

Joustavaa opiskelua
Henkilökohtainen, paikkariippumaton ja mobiilioptimoitu kurssi – opiskele missä haluat ja millä laitteella tahansa. Määrittele oma tahtisi oikealla kurssin kestolla.

Täyttä asiaa
Perustuu tutkimustuloksiin. Testattu yliopistoissa ja 200 yritysvalmennuksessa. Aiheina mm. monikanavamyynnin nousevat käytännöt, lisäarvon myynti, myyntipsykologia verkossa, asiakkaan osallistaminen ja innovaatiomyynti.

Ilmoittautuminen
Ajankohta

Joustava aloitus

Hinta
199  (+alv/vat 24%)
(yht. 246,76 )

!

Innostu ja kehity myyntityössä Petri Parvisen johdolla! Opiskele milloin ja missä haluat. Koulutuksen pääset aloittamaan vaikka heti halutessasi.
Ota yhteyttä
Kati Korhola
+358 50 556 0549
kati.korhola@hyplus.fi
Leena Reini-Sievänen
+358 50 415 0532
leena.reini-sievanen@hyplus.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin
Ajankohtaista

Häiriö sivustolla

Verkkosivuillamme on häiriö, jonka takia ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiin ei välttämättä toimi. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriötä!