Häiriö sivustolla

Verkkosivuillamme on häiriö, jonka takia ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiin ei välttämättä toimi. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriötä!

Webinaari: Koulutustavoitteet, ohjaus ja hyvinvointi

Käynnissä olleet koulutuspoliittiset uudistukset korostavat nuorten omatoimisuutta. Nuoria kannustetaan opinto-ohjauksessa tekemään yksilöllisiä valintoja, jotka johtavat mahdollisimman tehokkaasti työelämään. Kaikki nuoret eivät kuitenkaan halua tai voi suunnitella polkuaan suoraviivaisesti. Tämän hetken ohjaustyön pitäisikin tukea nuoria kiinnittymään opintoihin ja luomaan omat uratarinansa. Muuntuvaa ja joustavaa työuraa vastaavassa ohjauksessa nuorta autetaan sanoittamaan oma osaamisensa ja suunnittelemaan seuraava askel elämänkulussaan.

14.2.2023

Toteutustapa
Verkkokoulutus
Webinaari klo 13–14.30
Maksuton

Webinaari on osa HY+:n järjestämää Avaimia ohjaukseen -koulutushanketta. Hanke on Opetushallituksen tukemaa opetustoimen täydennyskoulutusta ja webinaari on kohderyhmään kuuluville maksuton.

Webinaariin ilmoittaudutaan oheisella lomakkeella 3.2.2023 mennessä.

Tiistai 14.2.2023 klo 13–14.30

• Ohjauksen ja uraohjauksen sekä koulutustavoitteiden liittyminen hyvinvointiin ja opintojen keskeyttämispäätöksiin
  • Mitkä asiat voivat johtaa koulun keskeyttämiseen? Mitkä asiat tukevat opintoihin kiinnittymistä?
  • Keskustelua ja kysymyksiä

KOHDERYHMÄ

Webinaarin kohderyhmänä on perusopetuksen ja toisen asteen ohjaus- ja opetushenkilöstö.

ASIANTUNTIJAT

• Mira Kalalahti, VTT, ohjauksen apulaisprofessori, Jyväskylän yliopisto,
  • Hankkeen kouluttajat ja ohjauksen asiantuntijat Hanna Nuutinen ja Heli Pesonen, Itä-Suomen yliopisto

14.2.2023

Maksuton

Ilmoittaudu webinaariin 3.2.2023 mennessä.

Webinaari on Opetushallituksen tukemaa opetustoimen täydennyskoulutusta ja kohderyhmään kuuluville maksuton.
Anne Burman
anne.burman@hyplus.fi
Anja Loikkanen
anja.loikkanen@hyplus.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin

Häiriö sivustolla