FI | SV | EN

Intuition piilologiikka ja ihmeitä luova mieli – ihmismielen herkkyys, nerous ja voima

Tervetuloa innostavaan matkaan intuition voiman ytimeen! Jokainen meistä kantaa sisällään lahjaa, joka ylittää koneiden kyvyt. Ihmismieli ja keho muodostavat yhdessä upean harmonian, mutta usein hyödynnämme niitä vain pintaraapaisuna. Mitä monimutkaisemmiksi tilanteet muuttuvat, sitä enemmän tarvitsemme intuitiota. Vanhat näkökulmat saattavat pettää täysin yllättävissä hetkissä, jolloin tarvitaan uusia lähestymistapoja ja oivalluksia. Intuition tieto on avain uusien näkökulmien löytämiseen ja oikopolkujen avaamiseen vaikeiden tilanteiden keskellä. 

Ajankohta

13.12.2023

Toteutustapa
Verkkokoulutus
Paikka
Toteutetaan verkossa
Hinta
390  (+alv/vat 24%)
(yht. 483,60 )

Tule mukaan vuorovaikutteiseen ja valmentavaan webinaariin 13.12.2023 klo 15 alkaen! Webinaarin kesto on n. 1 h 15 min ja se on osa Intuition Unleashed – Vapauta intuitiosi ulottuvuudet -verkkovalmennusta.

Webinaarin ja koko Intuition Unleashed -verkkovalmennuskokonaisuuden valmentajana toimii taiteen tohtori Asta Raami. Hän on intuition tutkija ja taiteellinen poikkitieteilijä, joka on kouluttanut vuodesta 2003 lähtien satoja ihmisiä intuition ja luovuuden teemoista. Jokaisella kerralla on kaksi vierasta, joiden kanssa ajattelun boksia venytetään uusiin ulottuvuuksiin

Kenelle: johtajat, esihenkilöt ja asiantuntijat eri alojen yrityksissä ja julkishallinnon organisatioissa sekä yrittäjät

Mihin: oikopolkujen avaaminen, keksiminen ja innovointi, omaan intuitioon tutustuminen, intuition käytön ja kokonaisvaltaisen kasvun tukeminen, itseymmärrys, oman intuition lukutaito, luovien alojen johtaminen 

Vieraana: unitutkija Markku Siivola ja elokuvaohjaaja Miia Tervo

Markku Siivola on psykiatrian erikoislääkäri, joka on tutkinut unia yli 40 vuotta. Hän on oman alansa pioneeri ja Suomen johtavia unitutkijoita. Markku on kirjoittanut aiheesta useita teoksia ja opastanut vuosikymmenten ajan ihmisiä ymmärtämään unien kautta omaa elämäänsä ja ihmisyyttä laajemmin.

Miia Tervo on elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja. Hänen lyhytelokuvansa ovat saaneet lukuisia palkintoja ja ensimmäinen pitkä elokuva Aurora (2019) sai seitsemän Jussi-palkintoa. Miia on puhunut avoimesti intuition käytöstä luovassa työssä ja johtamisessa. Hänen elokuvillensa on tyypillistä joskus keveänkin ulkokuoren alla kulkeva syvävirta, joka koskettaa ihmisyyden ydintä.

SIÄLTÖ

Kyky hyödyntää intuition tietoa on jokaisen syntymälahja. Sen avulla mielemme tavoittaa kauneutta, syvyyttä ja viisautta, johon eivät koneet pysty. Ihmismielen ja kehon yhteistoiminta on eleganttia ja nerokasta, mutta hyödynnämme siitä usein vain pientä osaa.

Mitä ennakoimattomammaksi, monimutkaisemmaksi tai järjettömämmäksi tilanteet muuttuvat, sitä enemmän tarvitsemme intuitiota. Miksi? Täysin yllättävässä tilanteessa vanhoihin näkökulmiin pohjautuva logiikka murenee puskista ilmestyviin kriiseihin tai pohjan pettämiseen. Tilanteessa on jotakin, mitä emme ole huomanneet tai osanneet jäsentää.  

Intuition älykäs käyttö on uusien näkökulmien ja oikopolkujen avaaja, jota voimme hyödyntää apuna epävarmoissa ja vaikeissa tilanteissa niin päätöksenteossa kuin ideoinnissa ja luovassa työssäkin. Intuitiojärjestelmän tuoma tieto ei kuitenkaan toimi näkyvän logiikan ulottuvissa, joten emme voi arvioida intuitiivista tietoa pelkällä päättelyllä. Miian ja Markun kanssa syvennymme mm. teemoihin intuition logiikasta, intuition luotettavuuden arvioimisesta, intuition käytöstä haastavissa johtamistilanteissa ja luovassa työssä sekä itseä suuremman älyn hyödyntämisestä. Intuition tieto kun ei toimi näkyvän logiikan ulottuvissa, joten intuition luotettavuuden arviointiin tarvitaan omanlaisia menetelmiä. 
 

Ilmoittautuminen
Ajankohta

13.12.2023

Hinta
390  (+alv/vat 24%)
(yht. 483,60 )

!

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 10.12.2023

HUOM! Saat webinaarista 25 %:n Early Bird -alennuksen, jos ilmoittaudut viimeistään 10.12.2023. Saat alennuksen syöttämällä koodin EARLYBIRD ilmoittautumislomakkeen ylälaidassa olevaan alennuskenttään. Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Webinaari on osa Intuition Unleashed -verkkovalmennusta. Lue lisää ja ilmoittaudu verkkovalmennuskokonaisuuteen >>

Ota yhteyttä
Sari Laurila
+358 50 448 8930
sari.laurila@hyplus.fi
Minna-Mari Alanen
+358 50 5628165
minna-mari.alanen@hyplus.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin
Ajankohtaista