FI | SV | EN

Ihmisdynamiikkojen piilokierteet ja luomisvoima – työyhteisön pahoinvointi ja kukoistus

Tervetuloa matkalle, joka ravistelee perustuksiamme avaten siten boksiamme kohti ihmisyyden syväulottuvuuksia! Nopeiden muutosten, rohkean luovuuden ja haasteiden keskellä kohtaamme mielen myllerryksiä, jotka saavat meissä esiin monenlaisia tunteita, ristiriitoja ja primitiivisiäkin reaktioita.

Tässä vuorovaikutteisessa ja valmentavassa webinaarisarjamme viimeisessä osassa pureudumme työyhteisön intuitioon ja sosiaalisiin dynamiikkoihin. Sukellamme vanhojen rajojen ja reunojen yli, tarkastelemme ihmisyytemme ei-niin-miellyttäviä puolia ja rakennamme rauhaa itsemme kanssa. Uusien reunojen takaa löytyy eri uusi luovuus ja voima! Tule mukaan tähän inspiroivaan kertaan kohti syvempää ymmärrystä ja ytimellistä muutosta. 

Ajankohta

17.1.2024

Toteutustapa
Verkkokoulutus
Paikka
Toteutetaan verkossa
Hinta
390  (+alv/vat 24%)
(yht. 483,60 )

Tule mukaan vuorovaikutteiseen ja valmentavaan webinaariin 17.1.2024 klo 15.00 alkaen! Webinaarin kesto on n. 1 h 15 min ja se on osa Intuition Unleashed – Vapauta intuitiosi ulottuvuudet -verkkovalmennusta.

Webinaarin ja koko Intuition Unleashed -verkkovalmennuskokonaisuuden valmentajana toimii taiteen tohtori Asta Raami. Hän on intuition tutkija ja taiteellinen poikkitieteilijä, joka on kouluttanut vuodesta 2003 lähtien satoja ihmisiä intuition ja luovuuden teemoista. Jokaisella kerralla on kaksi vierasta, joiden kanssa ajattelun boksia venytetään uusiin ulottuvuuksiin 

Kenelle: johtajat, esihenkilöt ja asiantuntijat eri alojen yrityksissä ja julkishallinnon organisaatioissa sekä yrittäjät 

Mihin: henkilökohtaisen kasvun syvävoima, tiimin yhteistyö ja hyvinvointi, jaettujen intuitioiden voima, tiimin ongelmien ymmärtäminen ja innovatiivisuuden lisääminen, laajemmat näkökulmat

Vieraana: biologian tohtori, eläinten kognition tutkija ja dosentti Katriina Tiira ja psykoterapeutti, työnohjaaja ja Maria Akatemian perustaja Britt-Marie Perheentupa

Britt-Marie Perheentupa on psykoterapeutti, työnohjaaja ja Maria Akatemian perustaja. Hän on suomalainen uranuurtaja alueella, joka yhdistää ihmisyyden syväteemoja työelämään ja vuorovaikutukseen. Britt-Marien viimeisin teos, Ihmisyyden käsikirjoitusfilosofia, käsittelee eettisesti kestävää ihmisyyttä ja kutsuu meitä miettimään kolmea tärkeää ydinkysymystä: Kuka olen, mihin olen menossa ja kenelle olen vastuussa.

Katriina Tiira on filosofian tohtori, biologi ja eläinten käyttäytymisen tutkija. Hän on tutkinut eri eläinlajien käyttäytymistä yli 20 vuoden ajan ja julkaissut aiheesta lukuisia artikkeleita sekä kirjoja. Katriinan vuonna 2016 perustama SmartDOG-yritys alkoi tehdä ensimmäisenä maailmassa koirien kognitiivisten ominaisuuksien testaamista. 

SISÄLTÖ

Mikä luo meille turvaa ja mistä huomaamme jonkin olevan valeturvaa? Nopeat muutokset ja epävarmuudet samoin kuin radikaali luova prosessi haastavat mieltämme ja tunteitamme. Uhkien äärellä meissä laukeaa erilaisia hälytystiloja. Turbulenssien keskellä kaipaamme turvaa ja lämpöä kuten eläimet, mutta saatammekin huomaamatta eksyä primitiivisten toimintamallien ohjaamiksi.

Vuosituhansia ihmisaivomme ovat muovautuneet kohtaamaan monenlaisia epävarmuuksia, vaaroja, vihollisia, puutetta. Olemme joutuneet olemaan varuillamme hyökkäyksiä, rajan ylityksiä, alistamista ja väkivallan dynamiikkoja vastaan – ja samalla suojelemaan empaattista, herkkää, haavoittuvaa ja luovaa ydintämme, jotta emme romahtaisi.

Miten ymmärtää työyhteisön sosiaalisia, osin alitajuisia ja vahingollisia toimintamalleja, kuten vallankäytön, manipuloinnin ja rajanylitysten dynamiikkoja. Miten saada näkökykyä vanhan yli, tehdä rauha itsensä eri puolien kanssa ja auttaa sekä itseä että koko työyhteisöä löytämään uudenlainen luomisvoima. Britt-Marien ja Katriinan seurassa avaamme näkökulmaa pitkään historiaamme empaattisina petoina ja älykkäinä laumaeläiminä. 

Ilmoittautuminen
Ajankohta

17.1.2024

Hinta
390  (+alv/vat 24%)
(yht. 483,60 )

!

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 14.1.2024

HUOM! Saat webinaarista 25 %:n Early Bird -alennuksen, jos ilmoittaudut viimeistään 14.1.2024. Saat alennuksen syöttämällä koodin EARLYBIRD ilmoittautumislomakkeen ylälaidassa olevaan alennuskenttään. Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Webinaari on osa Intuition Unleashed -verkkovalmennusta. Lue lisää ja ilmoittaudu verkkovalmennuskokonaisuuteen >>

Ota yhteyttä
Sari Laurila
+358 50 448 8930
sari.laurila@hyplus.fi
Minna-Mari Alanen
+358 50 5628165
minna-mari.alanen@hyplus.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin
Ajankohtaista