Häiriö sivustolla

Verkkosivuillamme on häiriö, jonka takia ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiin ei välttämättä toimi. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriötä!

FI | SV | EN

HY+digiaamu: Rohkeutta kestävään johtamiseen

Millaisia asioita pitäisi edistää, kun halutaan johtaa kestävästi? Mitkä tarpeet ja toiveet nousevat esiin, kun tarvitaan lisää yhteistä ymmärrystä kestävämmän maailman eteen? Maksuttomassa virtuaalisessa HY+digiaamussa pohditaan miksi ja miten saadaan rohkeutta kestävään johtamiseen. HY+digiaamussa pääset sekä vaikuttamaan että vaikuttumaan  – tervetuloa mukaan!

Ajankohta

6.10.2022

Toteutustapa
Verkkokoulutus
Paikka
Verkossa
Hinta
Maksuton

Kestävyyden käsite rakentuu kolmesta näkökulmasta – ekologisesta, sosiaalisesta ja taloudellisesta. Käsitteeseen sisältyy ajatus siitä, että nykyisten sukupolvien tehtävä on varmistaa ihmisten ja maapallon hyvinvointi tuleville sukupolville maapallon kantokyvyn rajoissa.

Johtamisen tehtävä on edistää tätä muutosta organisaatioissa, kestävästi. Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat nykyorganisaatioille sekä arvo että kilpailuetu.

Tervetuloa mukaan verkossa toteutettavaan HY+digiaamuun torstaina 6.10.2022 klo 8.30–9.30 kuulemaan ajatuksia kestävän johtamisen haasteista ja ratkaisuista.  

Tervetuloa HY+-digiaamuun 
Marianne Terkki-Mallat, HY+

Mitä tarkoittaa kestävyys- ja vastuullisuustyön edelläkävijyys? 
Riina Koivuranta, Kestävyyden ja vastuullisuuden erityisasiantuntija, HY
    
Miksi kestävä johtaminen on tärkeää organisaatioille?
Samuli Pöntinen, Head of data, YLE

Kestävyys – johtamisen uusi tehtävä
Outi Ihanainen-Rokio, FT, valmentaja HY+, konsultti Mastos Oy 

HY+:n vastaus asiakastarpeeseen ->  HY+johtamisohjelma – rohkeutta kestävään johtamiseen
Marianne Terkki-Mallat, HY+

ASIANTUNTIJAT
Outi Ihanainen-Rokio (FT) on toiminut Helsingin yliopiston organisaatioviestinnän työelämäprofessorina ja on perehtynyt asiantuntijaorganisaatioiden johtamiseen niin tutkimuksessaan kuin työurallaan. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus henkilöstöjohtamisesta sekä osaamisen kehittämisen johtamisesta. Tällä hetkellä Ihanainen-Rokio toimii johdon valmentajana ja liiketoimintamuotoilijana Mastos Oy:n osakkaana.

Riina Koivuranta työskentelee kestävän kehityksen ja vastuullisuuden erityisasiantuntijana Helsingin yliopistolla, ja hänen kiinnostuksenaan on erityisesti tarkastella kestävyyttä laajasti niin instituution sisällä kuin osana yhteiskuntaa ja kansainvälistä toimintaympäristöä.

Samuli Pöntinen toimii Ylellä Head of Data -roolissa ja on viimeisen kahden vuoden ajan vastannut Ylen datakehitystiimien toiminnasta sekä yhtiön datastrategiasta.

Marianne Terkki-Mallat (KM) on systeeminen business coach, työnohjaaja, valmentaja ja kehittämisasiantuntija, joka toimii johtamisen teema-alueen esihenkilönä HY+:ssa. Hän on perehtynyt johtamisen erilaisiin kysymyksiin ja ollut mukana monien erilaisten monimuoto-, etä- ja hybridikoulutusten ja valmennusten suunnittelussa ja toteutuksessa.

HY+digiaamussa ovat paikalla myös HY+:n asiantuntijat.

Ilmoittautuminen
Ajankohta

6.10.2022

Hinta
Maksuton

!

Ilmoittaudu HY+digiaamuun tästä linkistä viimeistään 29.9.2022. Lähetämme sinulle osallistumislinkin ilmoittautumisajan päätyttyä.
 
Ota yhteyttä
Marianne Terkki-Mallat
+358 50 415 0520
marianne.terkki-mallat@hyplus.fi
Sari Laurila
+358 50 448 8930
sari.laurila@hyplus.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin
Ajankohtaista

Häiriö sivustolla

Verkkosivuillamme on häiriö, jonka takia ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiin ei välttämättä toimi. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriötä!