Häiriö sivustolla

Verkkosivuillamme on häiriö, jonka takia ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiin ei välttämättä toimi. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriötä!

HY+digiaamu: Kestävää hyvinvointia yhdessä – hyvän työelämän puolesta

Tervetuloa HY+digiaamuun, jossa pysähdytään myönteisen ja kestävän hyvinvoinnin rakentamisen äärelle. Keskustelemme positiivisen psykologian asiantuntija Kaisa Vuorisen johdolla, miten voimme onnistua yhdessä luomaan hyvää työelämää. HY+digiaamu on maksuton webinaari-tilaisuus.

6.2.2023

Toteutustapa
Verkkokoulutus
Webinaari
Maksuton

Maanantaina 6.2.2023 klo 9–10 toteutettavassa maksuttomassa HY+digiaamussa pohditaan, miten voimme onnistua yhdessä luomaan hyvää työelämää.

Aiheen alustajana toimii Kaisa Vuorinen, joka on positiivisen psykologian moniosaaja, yrittäjä, opettaja, kouluttaja ja Sitran Ratkaisu100-kilpailun voittajan, Huomaa hyvä! -idean, perustaja. Kaisa on tunnustettu vahvuuksien ja hyvän huomaamisen puolestapuhuja ja kysytty moniosaaja. Hän on myös vastuukouluttaja HY+:n uudessa Positiivisen psykologian verkovalmennuksessa.

HY+digiaamussa Kaisa tarkastelee, kuinka työpaikoilla rakennetaan voimavaroja arvostuksen, myötäinnon, palautteenannon ja jokaisen yksilön ja koko työyhteisön vahvuuksia nostavan tekemisen kautta. Olemme toistemme (työ)ympäristö, ja pienilläkin myönteisillä teoilla ja toisissaamme hyvää tunnustumalla voimme yhä tietoisemmin kurottaa kohti inhimillisemmän työelämän rakentumista.

Positiivisen psykologian tutkittujen oppien avulla voidaan kehittää niin yksilöiden kuin työyhteisöjenkin hyvinvointia ja työkulttuuria. Tutkimusten mukaan menestyviä ovat sellaiset työpaikat, joissa ruokitaan myönteisiä tunteita ja synnytetään hyvää toinen toiselle, eli kannustetaan ja toimitaan myötätuntevasti toisia varten.

Ihminen, joka kokee myönteisiä tunteita työssään, kykenee myös kestämään vaikeita päiviä, etsimään uusia ratkaisuja ja luomaan uutta. Myönteiset kohtaamiset ja vahvuuksille rakentaminen lisäävät sitoutumista ja sinnikkyyttä, sekä edistävät tunnetta aikaansaamisesta. Näin työn imu ja uteliaisuus lisääntyvät.

Tervetuloa mukaan aloittamaan viikko myönteisen HY+digiaamun parissa!

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 31.1.2023. Ilmoittautuneet saavat webinaarilinkin sähköpostiinsa lähempänä tilaisuutta.

6.2.2023

Maksuton

Ilmoittaudu HY+digiaamuun viimeistään 31.1.

Ilmoittaudu tästä linkistä
Anne Burman
anne.burman@hyplus.fi
Leena Reini-Sievänen
leena.reini-sievanen@hyplus.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin

Häiriö sivustolla