Koulutusten maksamisessa saattaa esiintyä häiriöitä
Kortti- ja pankkimaksutavat eivät välttämättä toimi kaikilla asiakkaillamme. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriötä!

FI | SV | EN

HY+digiaamu: Esihenkilö hyvinvoinnin tekijänä – pitoa ja vetoa sote-alalle

Huolipuhetta on sote-alalla ilmassa paljon, ja suuria haasteita ovat muun muassa osaajien pysyminen alalla, henkilöstön jaksaminen ja työhyvinvointi. Lähiesihenkilöt viestivät, ettei heillä ole aikaa henkilöstön kohtaamiseen, koska kaikki aika menee rekrytointityössä. Kuinka esihenkilö voi tässä tilanteessa huolehtia omasta ja työyhteisönsä hyvinvoinnista? Minkälainen vetovoimatekijä työhyvinvointi voi olla sote-alalla? Miten henkilöstön työhyvinvointi heijastuu asiakkaiden palvelukokemukseen? Edellä mainittuja kysymyksiä pohditaan maksuttomassa HY+digiaamussa torstaina 15.9.2022 klo 8.30–9.30. Tervetuloa mukaan!

Ajankohta

15.9.2022

Toteutustapa
Verkkokoulutus
Paikka
Verkossa
Hinta
Maksuton

HY+digiaamu järjestetään verkossa torstaina 15.9.2022 klo 8.30–9.30. Työhyvinoinnin teemasta sote-alan esihenkilöiden näkulmasta HY+digiaamussa alustaa organisaatiokonsultti, työnohjaaja, psykoterapeutti ja tietokirjailija Birgitta Romppanen (KM).

Romppanen on taustaltaan myös sairaanhoitaja, erikoissairaanhoitaja-kätilö ja sairaanhoidon opettaja. Hän on työskennellyt näissä tehtävissä sekä esihenkilönä että toiminnan kehittäjänä. 25 vuotta yrittäjänä ja työelämän kehittäjänä on antanut laajan kokemuksen työelämän muutoksista haasteineen ja kehittänyt taitoa rakentaa hyvinvoivia ja yhteistyöhenkisiä työyhteisöjä.

Ilmoittaudu HY+digiaamuun mukaan viimeistään 1.9.2022. Verkkotilaisuus on maksuton. 

Voit lähettää kysymyksiä päivän teemaan liittyen asiantuntijavierailijallemme ennakkoon sähköpostilla osoitteeseen jenni.sillantaka@hyplus.fi. Käymme kysymyksiä läpi tilaisuuden aikana. Lämpimästi tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!

Tutustu myös aiheesta järjestettävään valmennukseen, jossa pääset tarkastelemaan sekä omaa että työyhteisösi työhyvinvoinnin tilaa >>

Ilmoittautuminen
Ajankohta

15.9.2022

Hinta
Maksuton

!

Ilmoittaudu viimeistään 1.9.2022 tästä linkistä.
Ota yhteyttä
Kirsi Lindqvist
+358 50 588 0750
kirsi.lindqvist@hyplus.fi
Jenni Sillantaka
+358 50 5659438
jenni.sillantaka@hyplus.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin
Ajankohtaista

Koulutusten maksamisessa saattaa esiintyä häiriöitä
Kortti- ja pankkimaksutavat eivät välttämättä toimi kaikilla asiakkaillamme. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriötä!