HY+digiaamu: Paluu toimistolle – työhyvinvoinnin merkitys poikkeusolojen jälkeen

Digitalisoitumisen ja viimeistään koronakokemusten myötä hajautettu ja monipaikkainen työ tulee todennäköisesti lisääntymään ja vakiintumaan normaaliksi työnteon tavaksi. Mitä paluu lähityöskentelyyn ja uudenlaiseen normaaliin tarkoittaa työhyvinvoinnin näkökulmasta? Mitä asioita tulisi huomioida työhyvinvoinnin vahvistamisessa? Kuinka jokainen voi tukea omaa ja muiden työhyvinvointia? Edellä mainittuja kysymyksiä pohditaan esihenkilötyön, työntekijöiden itsensä sekä työhyvinvoinnin näkökulmista HY+digiaamussa 23.9.2021 klo 8.30–9.30. Tervetuloa mukaan!

23.9.2021

Toteutustapa

HY+digiaamu toteutetaan etänä verkon välityksellä
Maksuton

Asiantuntijavierailijana, teeman alustajana ja kysymyksiin vastaamassa on Pirkko Tavaila, joka on työyhteisövalmentaja ja mentori. Hän auttaa yksilöitä ja tiimejä menestymään kestävästi.

Taivala on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, tiedottaja sekä hyvinvointivalmentaja. 30 vuoden liike-elämän työkokemus yhdistettynä ihmisen kokonaisvaltaisuuden ymmärrykseen tekee hänestä arvokkaan työelämän ja organisaatiokulttuurin kehittäjän.

Taivala on toiminut Timanttia Consulting Oy:n hajautetun työn ja etäjohtamisen asiantuntijatiimissä vuodesta 2018. Hänen erityisosaamistaan on itsensä johtaminen ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen etätyössä sekä toimivan yhteistyön ja tiimityön varmistaminen hajautetuissa tiimeissä.

Ilmoittaudu verkkotilaisuuteen mukaan viimeistään 17.9.2021. HY+digiaamu on maksuton. Mikäli et pääse ilmoittautumisesta huolimatta osallistumaan tilaisuuteen, peruuta osallistumisesi viimeistään 2 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

23.9.2021

Maksuton

Ilmoittaudu HY+digiaamuun tästä linkistä.

Ilmoittautuminen päätyy 17.9.2021. HY+digiaamu on maksuton.

Voit lähettää kysymyksiä päivän teemaan liittyen tai asiantuntijavierailijallemme ennakkoon sähköpostilla osoitteeseen kati.korhola@hyplus.fi. Käymme kysymyksiä läpi tilaisuuden aikana. Lämpimästi tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!

Kati Tiihonen
kati.tiihonen@helsinki.fi
Tinja Räsänen
tinja.rasanen@helsinki.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin