HY+digiaamu: Coachaavalla otteella kohti kestävämpää työelämää

Maailma ja työelämä muuttuvat valtavaa vauhtia ja me sen mukana – joko ajopuina heittelehtien tai tietoisina viisaita valintoja tehden. Millaisia nämä valinnat voisivat olla? Tervetuloa mukaan pohtimaan asiaa yhdessä maksuttomaan HY+digiaamuun 12.2.2024 klo 9.00–10.00! HY+digiaamussa keskustelemme muuttuvasta, murroksessa olevasta maailmasta sekä työotteesta, tavoista ja malleista, jotka auttavat meitä toimimaan siinä. Ydinteemoinamme ovat coachaus ja coachaava ote. Pohdimme millainen olisi työelämä, jossa jokainen kohtaisi toisensa arvostaen ja hyväksyen, läsnäollen ja kuunnellen, coachaavalla otteella nostaen. Millainen olisi yhteiskunta, jossa kaikki toimisivat samoin? Entä maailma?

12.2.2024

Toteutustapa
Verkkokoulutus
HY+digiaamu toteutetaan verkossa Zoomin välityksellä.
Maksuton

Missiomme on iso: rakentaa parempaa maailmaa kohtaaminen kerrallaan. Coachaavan ajattelun, puheen ja työotteen kasvattaminen on tärkeä, konkreettinen askel kohti sitä.
HY+digiaamun asiantuntijoina toimivat Anniina Hukari, Virpi Ojakangas, Raija Salomaa ja Dan Soback, jotka kaikki ovat coachingin, valmentavan otteen ja coachien valmennuksen kokeneita ammattilaisia. Muun toimintansa ohessa he toimivat myös HY+:ssa keväällä 2024  alkavan Kestävän työelämän coach -sertifiointivalmennuksen sekä syksylle 2024 ajoittuvan Tiimicoaching -valmennuksen kouluttajatiiminä.

12.2.2024

Maksuton

Sari Laurila
sari.laurila@hyplus.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin