Koulutusten maksamisessa saattaa esiintyä häiriöitä
Kortti- ja pankkimaksutavat eivät välttämättä toimi kaikilla asiakkaillamme. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriötä!

Comma-tapaaminen 15.9.2022

Lämpimästi tervetuloa Comma ‒ viestinnän johtamisen koulutusohjelman suorittanut jo perinteiseen vuosittaiseen tapaamiseemme! Commalaisten  tapaaminen järjestetään torstaina 15.9.2022 klo 15‒17 Helsingin yliopiston tiloissa Helsingissä. Voit tarvittaessa osallistua Zoom-etäyhteyden välityksellä.

15.9.2022

Toteutustapa
Monimuoto
Maksuton

Comma-tapaamisen tavoitteena on ylläpitää ja lisätä verkostoitumista niin oman vuosikurssin kuin muidenkin vuosikurssien osallistujien kesken sekä saada tukea oman työn haasteisiin.

Comma-tapaamisen ohjelma 15.9.2022 klo 1517

Tämän vuoden teema on informaatiovaikuttaminen. Aiheesta alustaa VTT, KTM Maarit Pedak, kriisiviestinnän ja -johtamisen asiantuntija ja kouluttaja. Varaamme runsaasti aikaa keskustelulle ja verkostoitumiselle.

Tervetuloa mukaan!

15.9.2022

Maksuton

Ilmoittaudu Comma-tapaamiseen 1.9. mennessä täällä.

Tapaaminen on tarkoitettu Comman suorittaneille ja Comma-koulutusohjelmassa opiskeleville. Tilaisuus on maksuton.
Minna Ristimäki
minna.ristimaki@hyplus.fi
Leena Reini-Sievänen
leena.reini-sievanen@hyplus.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin

Koulutusten maksamisessa saattaa esiintyä häiriöitä