Uusi peruskoulu -ohjelman mukaisia täydennyskoulutuksia

Peruskoulun uudistamiseen tähtäävä Uusi peruskoulu -ohjelma julkaistiin syksyllä 2016 ja se on yksi hallituksen kärkihankkeista. Ohjelmassa uudelle peruskoululle on määritelty kolme tavoitetta: oppijalähtöisyys, maailman parhaat opettajat sekä avoin ja yhteisöllinen toimintakulttuuri. Uusi peruskoulu -ohjelmaa tuetaan 90 miljoonalla eurolla kolmen vuoden aikana ja tästä satsauksesta valtaosa käytetään opettajien osaamisen vahvistamiseen.

Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ tarjoaa opetustoimen henkilöstölle korkeatasoista, uusimpaan tutkittuun tietoon perustuvaa täydennyskoulutusta. Laajalla pedagogisella ja digitaalisella asiantuntemuksellamme tuemme uuden opetussuunnitelman mukaisia kehittämis- ja koulutustarpeita. Lue esimerkkejä koulutusten teema-alueista sekä sisällöistä ja ota yhteyttä. Kehitämme yhdessä juuri teille sopivan ratkaisun!

Ota yhteyttä!

Koulutukset