Improving teachers’ in-service training in higher education in Peru

Improving Teacher´s in-service training in Higher Education in Peru is a development project, that will be carried out in cooperation with the Pontifical Catholic University of Peru (Pontificia Universidad Católica del Perú (PUCP) and University of Helsinki. The goal of the project is to contribute to the quality of teacher training in higher education by strengthening the pedagogical efficiency of the in-service training system in universities. The main objective of the project is to a national pilot for the teacher´s research based lifelong learning in developing methodologically and pedagogically sustainable teacher education in geographically remote universities. The project aims at empowerment of educators of all levels with a special attention to the learning outcomes of children among indigenous people.

Koulutukset

Laskutustiedot