Gamification and Capasity Building for long-term unemployed

Euroopan komission tuella toteutettavassa hankkeessa (ERASMUS+) tunnistetaan ja otetaan käyttöön vaikuttavia pelistrategioita vaikeasti tavoitettavien pitkäaikaistyöttömien ihmisten toimintavalmiuksen vahvistamiseksi ja yrittäjyyteen kannustamiseksi.

Hanke on saanut osittain alkunsa the Directing Life Change projektin tuloksista www.directlifechange.eu ja toimii synergiassa samanaikaisesti toteutettavan Break Down or Break Out -hankkeen kanssa.

Hankkeessa pilotoitava toinen valmennus käynnistyy maaliskuussa 2016.

Koulutukset

Laskutustiedot