FI | SV | EN

Pelillisyys koulutuksessa ja osaamisen kehittämisessä -verkkokoulutus

Suurin osa maailman suurimmista yrityksistä hyödyntää pelillistämistä omassa toiminnassaan esimerkiksi markkinoinnissa, tuotekehittelyssä tai henkilökunnan osaamisen kehittämisessä. Pelillistäminen kannattaa muuallakin, sillä pelit ovat oiva keino koukuttaa myös oppimiseen. Tämä koulutus nostaa käsityksesi oppimisesta uudelle tasolle. Koulutus toteutetaan verkossa, ja voit osallistua koulutukseen heti.

Ajankohta

Flexible start

Toteutustapa
Verkkokoulutus
Paikka
Verkkokoulutus
Hinta
100  (+alv/vat 24%)
(yht. 124 )

Pelillistämällä voidaan lisätä asiakkaiden sitoutumista ja lojaalisuutta yritykseen sekä motivoida työntekijöitä oman osaamisen kehittämiseen. 

TAVOITE 

Pelit koukuttavat siten, että kaikki muu toiminta ympärillä unohtuu. Miten hyödyntää peleille ominaisia innostavia ja motivoivia ominaisuuksia kouluttamisessa ja osaamisen kehittämisessä? Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille valmiuksia hyödyntää pelillistämisen periaatteita koulutuksissa ja henkilöstön osaamisen kehittämisessä. 

KENELLE 

Koulutus on tarkoitettu erityisesti koulutuksen ja/tai henkilöstön osaamisen kehittämisen ammattilaisille, jotka haluavat perehtyä pelillisyyden mekanismien hyödyntämiseen erilaisissa koulutuksissa, valmennuksissa tai henkilöstön osaamisen kehittämisen tilanteissa. Koulutus sopii esimerkiksi koulutussuunnitteijoille, henkilöstönkehittäjille, kouluttajille, opettajille, valmentajille, projektipäälliköille. 

SISÄLTÖ 

Koulutuksessa tarkastellaan, mitä on pelillisyys ja leikillisyys ja millaisista elementeistä ne koostuvat.

Jori Pitkänen esittelee pelillisyyden tausta-ajatuksia ja ominaisuuksia, mikä tekee pelistä pelin.

Jukka Koskenkannon omakohtaisten käytännön esimerkkien avulla perehdytään miten pelillistämistä voi yrityksessä toteuttaa.
Koulutus rakentuu tallennetuista, noin 4–13 minuutin pituisista videoalustuksista ja pohdintatehtävistä, jotka auttavat teeman soveltamisessa omaan työhön.

Koulutuksessa käydään läpi mm. käytännöllisiä esimerkkejä pelillistämisestä rekrytoinnissa, perehdyttämisessä, suorituksen johtamisessa ja osaamisen kehittämisessä. Saat esimerkkejä siitä, mikä yrityksiä ja muita organisaatioita kiinnostaa ja mistä hyöty syntyy. Samalla saat vinkkejä siihen, miten pelillisyyttä voi parhaiten edistää organisaation sisällä. 

TOTEUTUSTAPA 

Koulutus toteutetaan kokonaan verkko-opiskeluna. Koulutuksen suorittamiseen menee aikaa n. 6–10 tuntia riippuen pitkälti siitä, miten pitkälle haluat työstää soveltavia tehtäviä.

KOULUTTAJAT 

Jukka Koskenkanto, Cloudriven OY, CEO on suomalainen pelillistämisen pioneeri ja tunnustettu tekijä kansainvälisillä areenoilla. Hänet on listattu mm. TOP 30 pelillistämisgurujen joukkoon maailmassa. Hän toimii Cloudriven Oy:n toimitusjohtajana ja konsultoi aiheeseen liittyen laajasti yrityksiä ja organisaatioita. 

Jori Pitkänen on toiminut pelillisyyden ja draamapedagogiikan kouluttajana lähes kymmenen vuotta. Hän on ollut pääkouluttajana Helsingin yliopiston draama- ja roolipelipedagogiikkakoulutuksissa sekä kouluttanut opettajia draamaan ja vuorovaikutukseen Helsingin opetusvirastossa. Hän on myös toisena pääjärjestänä ja kouluttajana tämän vuoden opetusliveroolipeleihin keskittyvässä kansainvälisessä Edularp Conferencessa.

Registration
Ajankohta

Flexible start

Hinta
100  (+alv/vat 24%)
(yht. 124 )

!

Saat tunnukset, joilla kirjautua koulutuksen verkkoalustalle, viiden arkipäivän sisällä ilmoittautumisesta.
Ota yhteyttä
Anne Burman
+358 50 415 0538
anne.burman@hyplus.fi
Leena Reini-Sievänen
+358 50 415 0532
leena.reini-sievanen@hyplus.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin
Ajankohtaista