Koronavirustilanteen vaikutus koulutuksiimme
Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä ja noudatamme Suomen hallituksen asettamia rajoitustoimenpiteitä, viranomaisten suosituksia ja Helsingin yliopiston ohjeistusta. Päivitämme tietoa koronavirustilanteen vaikutuksista koulutustemme järjestämiseen tälle sivulle >>

FI | SV | EN

Junior IT Business Partner

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Junior IT Business Partneria vastaamaan IT-järjestelmien ja -prosessien kokonaisvaltaisesta ylläpidosta ja kehittämisestä.

Vastuullesi kuuluu NetSuite-toiminnanohjausjärjestelmän ylläpito ja jatkokehittäminen sekä tietosuoja-asiat. Lisäksi osallistut liiketoiminnan digikehittämiseen ja vastaat laitehankinnoista. Toimit myös yhteyshenkilönä ulkoistettuun helpdesk-palveluun. Tärkeimpiä sidosryhmiäsi järjestelmien ja prosessien kehittämisessä ovat kollegasi, IT-toimittajat ja asiakkaat.

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta ERP-, CRM- ja/tai taloushallinnon ohjelmistojen ylläpidosta ja kehittämisestä. Työtapasi on palvelukeskeinen, itsenäinen ja oma-aloitteinen. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimit joustavasti nopeasti muuttuvissa, vaativissa palvelutilanteissa. Hahmotat luontevasti isoja kokonaisuuksia ja nautit rutiinien hoitamisen lisäksi projektityyppisestä työstä. Sinulla on jo kokemusta talouden ja myynnin järjestelmistä, ja osaat tuottaa informaatiota järjestelmistä niin myynnin, markkinoinnin kuin taloudenkin tarpeisiin. Kommunikoit suullisesti ja kirjallisesti sujuvasti suomen ja englannin kielillä, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän koulutusmaailman ytimessä. Vaikka rooli on itsenäinen, et jää yksin, vaan saat sparrausapua niin esihenkilöltäsi talousjohtajalta, asiantuntevilta kollegoiltasi kuin IT-toimittajayhteisöstämme. Työyhteisönä olemme sitoutuneet vastuulliseen ja eettisen toimintatapaan sekä tiedolla johtamiseen. Uskomme faktoihin ja tutkittuun tietoon. Innostumme uusista ideoista, ja kehitystyötä riittääkin jokaiselle viikolle. Meille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki, jonka voi saada yhteiskunnallista hyvää tuottava yritys, joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen.

Junior IT Business Partnerin roolissa voit vaikuttaa yrityksen koko IT-ekosysteemiin ja auttaa omalla työlläsi asiantuntijoitamme kehittämään Suomen huippuyritysten ja yhteisöjen osaamista. Tuemme ammatillisen osaamisesi kehittymistä; osaamisesi kasvaa muun muassa käytännön kehittämisprojektien kautta. Tehtävän palkkataso on 3 700–4 200 €/kk riippuen osaamistasostasi ja työkokemuksestasi vastaavissa tehtävissä. Muita tarjoamiamme etuja ovat ePassi, laaja työterveyshuolto, puhelinetu sekä henkilökuntahintainen lounas yliopiston lounasravintoloissa. Toimistomme sijaitsee aivan Helsingin keskustassa Kaisaniemessä yliopiston yhteydessä, ja osittainen etätyöskentelykin on mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Johanna Lipponen, puh. 044 738 8988, parhaiten tavoitettavissa perjantaina 8.10. klo 9–10 ja keskiviikkona 13.10. klo 15–16.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 17.10.2021 osoitteessa: tyopaikat.arespartners.fi.

Koronavirustilanteen vaikutus koulutuksiimme
Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä ja noudatamme Suomen hallituksen asettamia rajoitustoimenpiteitä, viranomaisten suosituksia ja Helsingin yliopiston ohjeistusta. Päivitämme tietoa koronavirustilanteen vaikutuksista koulutustemme järjestämiseen tälle sivulle >>