Vastaa koulutuskyselyyn ja voita!

Millainen koulutus kiinnostaa sinua? Vastaa kyselyyn ja voita lahjakortti kirjaostoksille!

HY+ on Helsingin yliopiston omistama täydennyskoulutusyhtiö, jonka vastuullinen tehtävä on suunnitella, toteuttaa ja tarjota koulutusta työelämän tarpeisiin eri aloilla toimiville organisaatioille.

Haluamme tehdä koulutuksistamme entistä parempia, ja siksi sinun mielipiteesi on meille tärkeä!

Vastaa kyselyyn ja kerro, millainen koulutus kiinnostaisi sinua. Mistä koulutusalasta sinä tai organisaatiosi hyötyisitte eniten, minkä aihe- tai osaamisalan koulutuksia toivoisit tarjontaamme nykyistä enemmän tai mikä kenties aivan uusi aihepiiri kiinnostaisi tulevaisuudessa?

Vastaamiseen menee vain muutama minuutti. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kolme kappaletta 30 euron arvoista lahjakorttia Gaudeamus-kustantamon verkkokauppaan.

Vastaa kyselyyn tästä linkistä (avautuu uuteen välilehteen).

Tietosuoja

HY+ Moodle