Tulevaisuuden työelämätaidot henkilöstön kehittämisen tueksi – lataa maksuton opas

Nykyajan ja etenkin tulevaisuuden työelämässä tietyn aihealueen substanssiosaaminen ei enää riitä, vaan asiantuntijataitoihin kuuluu olennaisesti myös muunlaista osaamista. Työn luonne on muuttumassa entistä enemmän kohti luovaa ongelmanratkaisua ja uuden oppimista. Siksi muutos vaatii yrityksiltä, organisaatioilta ja niiden työntekijöiltä jatkuvaa osaamisen kehittämistä.

Kehittämällä muun muassa työntekijöiden innovatiivisuutta, ajan- ja stressinhallintataitoja sekä valmiuksia oman osaamisen tunnistamiseen voi työnantaja vaikuttaa merkittävästi työn tuottavuuteen sekä tuotteiden ja palvelujen laatuun.

Oppaassa käsitellään edellä mainittuja sekä muita tulevaisuuden tärkeitä työelämätaitoja kolmen eri kategorian avulla:

1. Oman toiminnan ohjaaminen ja itsensä johtaminen
  2. Viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
  3. Asiantuntijataidot

Oppaasta löydät esimerkkejä tärkeistä työelämätaidoista ja voit hyödyntää niitä oman tai organisaatiosi kehittymisen tukena. Jos haluat kuulla lisää organisaatiosi osaamisen kehittämisen mahdollisuuksista, ota meihin yhteyttä!

Lataa opas täyttämällä alla oleva lomake. Saat sen jälkeen oppaan sähköpostiisi ja voit palata siihen aina halutessasi.

Tietosuoja

HY+ Moodle