Mun juttu -hankkeen tuloksia katsottavissa ja luettavissa

HY+ on yhtenä osatoteuttajana Mun juttu ‒ meidän tulevaisuus -hankkeessa, joka on päättymässä tämän vuoden lopussa. Hankkeen päätösseminaarissa 16.11.2017 oli kaksi julkistamistilaisuutta.

Seminaarissa nähtiin Lahden mediapajan nuorten tekemä lyhyt dokumenttielokuva. Lyhtyelokuva on kuvattu pääosin hankkeen Padasjoen luontovaelluksella, missä nuoret pääsivät opastamaan erätaidoissa hankkeen väkeä. Lisäksi lyhytelokuvassa nähdään muuta hankkeessa toteutettua toimintaa. Nuoria avusti elokuvanteoissa dokumenttiohjaaja Esa Illi. Lyhtyelokuva on katsottavissa alla.

Lisäksi päätösseminaarissa julkaistiin hanketta käsittelevä kirjallinen julkaisu Tässä mä olen. Tuloksia ja kokemuksia Mun juttu ‒ meidän tulevaisuus -hankkeen toiminnasta. Teoksen on toimittanut Anja Kuhalampi ja Hilkka Laakso, ja siinä esitellään hankkeessa toteutettuja pilotteja ja tutkimuksia. Teos on vapaasti luettavissa tämän linkin kautta.

Mun juttu -dokkari: Lahden mediapajan nuoret

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille


Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!