Kansainvälisen eLene4work-hankkeen päätösseminaari Ranskassa ensi viikolla

HY+ on mukana kansainvälisessä eLene4work-hankkeessa, jonka päätösseminaari järjestetään ensi viikolla Ranskan Nancyssa. Seminaarin aiheina ovat: Työelämätaidot – mitä työnantajat odottavat tänään ja huomenna? Voiko yleisiä työelämätaitoja mitata ja kehittää?

Aiheesta keskustellaan hankkeeseen osallistuneiden korkeakouluopiskelijoiden, yliopisto-opettajien ja työelämän edustajien kanssa. Seminaarissa esitellään myös hankkeen päätulokset.

Hankkeen aikana on kehitelty mm. arviointiväline omien yleisten työelämätaitojen itsearviointiin. Lisäksi on koottu runsaat 200 MOOC:ia, joiden avulla omia työelämätaitoja voi kehittää. Tärkeimmiksi työelämätaidoiksi ovat eurooppalaisen aineistomme perusteella nousseet tiimityö, sopeutuminen ja joustavuus, johtamistaidot, luovuus, kommunikointitaidot sekä aloitteellisuus.

Hankkeen tuloksiin voit tutustua tarkemmin esitteen avulla tai hankkeen kotisivulla.

MOOCien kuvaukseen ja linkkeihin täältä.

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Laskutustiedot

Meistä

Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille


Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!