HY+ mukana Lahden Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 -hankkeessa

Lahti on valittu Euroopan ympäristöpääkaupungiksi 2021. HY+ on hankkeessa mukana yhteistyökumppanina ja toteuttaa ensi vuonna Ympäristöakatemian johdantokurssin Lahden alueen korkeakouluverkoston ja alueen ympäristö- ja kestävän kehityksen asiantuntijoiden kanssa.

HY+ sai 29.10.2020 myönteisen rahoituspäätöksen Ympäristöakatemian johdantokurssin toteuttamiseen. Johdantokurssi kokoaa yhteen lahtelaista ympäristöalan ja kestävän kehityksen korkeakouluosaamista yhdeksi opintokokonaisuudeksi, ja se sisältää monitieteisen näkökulman alueen ympäristö- ja kestävän kehityksen kysymyksiin ja alan tutkimukseen. Vuoden 2021 alussa avautuva verkkokoulutuskokonaisuus on avoin ja maksuton kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Lahden Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 -hankkeen tiedotustilaisuudessa 30.10.2020 julkaistiin muun muassa ensi vuoden merkittäviä tapahtumia sekä esiteltiin jo solmittuja yrityskumppanuuksia ja uusia ympäristöpääkaupungin projektirahoitusta saavia hankkeita. HY+ on mukana Lahden alueen korkeakoulutoimijoiden kanssa.

Lisätietoja

Lue lisää HY+:n Ympäristöakatemian johdantokurssista tämän linkin kautta.

Lisätietoja antaa:

Riitta Aho
Kehittämispäällikkö, ympäristö- ja luonnontieteet, HY+
050 448 7170
riitta.aho​@helsinki.fi

 

Lahti ympäristöpääkaupunki

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

Saavutettavuus

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!