HY+ Kuntamarkkinoilla: Kouluta kuntasi tulevaisuuteen

Kuntamarkkinat järjestetään jälleen 12.–13.9.2018. Myös HY+:n asiantuntijat ovat mukana kertomassa kuntasektorille suunnatuista koulutusmahdollisuuksista. HY+ on kokenut koulutuskumppani, joka on kouluttanut suuren muutoksen edessä olleita julkishallinnon johtoryhmiä.

Kuntien toimintaympäristö on muutoksessa tulevaan SOTE-uudistukseen valmistautumisen seurauksena. Muuttuvassa toimintaympäristössä esimiestyössä kohdataan uusia haasteita. Esimiesten täytyy kyetä johtamaan, vaikka he joutuvat itsekin toimimaan hyvin epävarmassa toimintaympäristössä.

Esimiestyön lisäksi muutos luo haasteen kuntien viestinnälle, mikä kohdistuu sekä kunnan henkilöstöön että kuntalaisiin. Kuntalaiset halutaan osallistaa päätöksentekoon, mihin tarvitaan uudenlaisia viestintäkeinoja. Onnistuneella viestinnällä rakennetaan kunnasta positiivinen kuva ja ylläpidetään kunnan elinvoimaisuutta.

Niin kunnan johtotehtävissä toimivien, viestintätyötä tekevien kuin kaikissa muissakin tehtävissä työskentelevien on saatava mahdollisuus kehittää osaamistaan, jotta kunta pystyy kohtaamaan uudet haasteet. HY+ tarjoaa koulutusta johtamisen, ohjauksen ja kehittämisen, opetuksen ja oppimisen, hyvinvoinnin ja ympäristön sekä viestinnän aloilta. HY+:n Kuntamarkkinoiden messuosastolla voi tutustua ja keskustella omalle kunnalle oikeanlaisista koulutusratkaisuista.

Kuntamarkkinainfo

Ajankohta: 12.–13.9.2018

Paikka: Helsinki, Kuntatalo, K-kerros, osasto S.56

Eri koulutusalojen erityisasiantuntijat päivystävät HY+:n osastolla seuraavasti:

  • Viestintä, ke 12.9. klo 10–12
  • Opetus, oppiminen ja digitaalisuus, ke 12.9. klo 13–16
  • Hyvinvointi, terveys ja farmasia, to 13.9. klo 10–12
  • Johtaminen, ohjaus ja valmennus, to 13.9. klo 13–15

 

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!