HY+ ja FCG yhteistyöhön suomalaisen koulutusosaamisen jakamiseksi

Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ sekä FCG Finnish Consulting Group ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla tavoitellaan suomalaisen koulutusviennin kasvua. Allianssilla haetaan mm. laajoja ja kansainvälisesti merkittäviä koulutusvientihankkeita esim. Maailmanpankin, EU:n tai muiden kehityspankkien rahoituksilla.

Tuleva yhteistyö vahvistaa suomalaisen koulutusviennin asemaa. Tarjontaan kuuluu mm. kokonaiskoulukonseptien suunnittelua ja toteutusta, kaikkien kouluasteiden osaamisen kehittämistä esiopetuksesta opettajien ja oppilaitosjohdon täydennyskoulutukseen sekä koulu- ja oppimisympäristöjen kehittämistä.

Kyseessä on uniikki strateginen kumppanuus Suomessa, kun kaksi omilla sektoreillaan johtavaa organisaatiota yhdistää voimansa. Yhteistyötä tehdään molempien osapuolien kohdemarkkinoilla.

 

Kuvateksti: Yhteistyösopimus allekirjoitettiin 11. huhtikuuta 2017 Käpylän FCG-talolla. Kumppanuussopimuksen äärellä HY+:n toimitusjohtaja Marjaana Suutarinen sekä FCG:n konsernijohtaja Ari Kolehmainen.

 

Lisätietoja yhteistyösuunnitelmista: Marjaana Suutarinen, puh. +358 50 448 8788 tai marjaana.suutarinen@helsinki.fi

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille


Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!