Haussa verkkopedagogiikan asiantuntija

Etsimme joukkoomme innovatiivista ja innostunutta verkkopedagogiikan osaajaa kehittämään verkko-opetusta palvelevia oppimisympäristöjä ja pedagogisia ratkaisuja mm. MOOC-kursseihin. Käytössäsi on hyvin varusteltu studio sekä Helsingin yliopiston tiedekuntien huippuosaaminen ja mukavat kollegat.

Tarjoamme näköalapaikan akateemiseen koulutukseen ja mahdollisuuden kehittää Suomen ja kansainvälisten huippuyritysten sekä yhteisöjen osaamista.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 13.2.2018. Lue lisää Avoimet työpaikat -sivultamme.

Laskutustiedot

Koulutukset yrityksille